bsrakaradayi Kızlar 37+0 , akşam 7 de suyum geldi azar azar hemen duşa girdim hastaneye geldik. 2 cm açılmam varmış şuan 4 oldu herşey güzel gidiyor sancılar ⅔ dakikada bir geliyor. Kolaylaştırmak için ne yapmam lazım yardım ddin dua edinnnn 👍🏻🤲🏻
Meleekk bsrakaradayi Rabbim kolaylık versin inşallah. Allah yardımcınız olsun 🙏sağlıkla kavuşun. Bir avazda kurtarsın inşallah 🤲
Bryunetka bsrakaradayi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️ Bir avazda doğum yaparsın inşallah 🌸 Benim doğumuma daha 3 ay var ve tecrübem yok yardım edemeyeceğim ama dua edeceğim 🌸
Gizemcetinn bsrakaradayi ben sorunun cevabını bilmiyorum ilk gebeliğim bende 37+0 dayım. Sana hayırlı ve kolay bir doğum dilerim umarım sağlıkla kucağına alırsın. Başarırsın kendine güven. Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️
bsrakaradayi Gizemcetinn bir kere bir yerde okumuştum ama tam hatırlamıyorum sola yatın falan diyorlardı 😂
Dlkbhr93 bsrakaradayi beline bol bol biri masaj yapsin hep ayakta kal yatma allah kolaylik versin insallah
Gizemcetinn bsrakaradayi merak etme şimdi tecrübeli anneler gelir sana anlatırlar 😁 bir avazda doğurursun inşallllaah doğurunca da yaz merak ederiz 😁
alcang bsrakaradayi Pilates topu, squat, nefes egzersizleri ve alabiliyorsanız duş mutlaka rahatlatır. Bir avazda inşallah
Busrase bsrakaradayi ilk doğum açılma zor oluyor benimde aynıydı her sancı geldiğinde otur ıkınabildiğin kadar ıkın yatma yürü bol bol
bsrakaradayi Busrase 2 cm ile geldim 4 oldu hemşire iyi durumdasın çatın müsait diyor inşallah kolay olur bunun daha 9’a kadar yolu var 😂💁🏼♀️
EbrarLinaBebek Busrase bu bilinçsiz bir hareket olur benimde bir tanıdığım ebeler ıkınma dedikleri halde odada sancı çekerken ıkındığı için açılma olsun diye yapmış ama bebeğinin kafası kanala sıkışmıştı. Gerekli açıklık yoksa Yapılmaması gereken bir bareket
bsrakaradayi Busrase evettt benim hemşireler platese oturtturdu nasıl ıkınıcamı sancı gelince eşimin nasıl masaj yapacağını gösterdiler sağolsunlar herşey çok güzel oldu
tirtilinannesii bsrakaradayi 47 gün önce doğum yapmış birisi olarak,oturup kalkma hareketleri yapın özeldeyseniz plates topu veriyorlar sancı geldikçe 8 çizin topun üzerinde ve sıcak su çok iyi geliyor 🍀Allah kolay doğum nasip etsin inşALLAH 🤲🏻
ZGamze bsrakaradayi ayy biran önce kuracağınıza alırsınız inşallah bir avazda 😍 böyle okuyunca çok heycanlanıyorum bende 36+3 üm erkek bebek bekliyorum hep 9 ay 9 gün 9 saat dıyorlar ama insan bu haftalarda da bekliyor korku heyecan hepsi bir arada 🤭😍😅😅
Hakiko Sancın geldiğinde mutlaka hareket et. Büyük büyük adımlar atarak yürümeye çalış. Sıcak su torbası ve pilates topu temin ediyordur hastane sıcak su torbasını beline koy. İmkanın varsa saçını ıslatmadan sıcak duş al . Ve sancın geldikçe inşirah suresi oku . Sağlıcakla al bebeğini kucağına💗