Arenn Gulkar magnezyum suya katilan oldugu icin icmiyorum buyuzden olabilir dimi onemli mgnezyum 18. Haftadan sonra ben bugun hapini alip icmeye basliyim belkide gervekten o yapiyor
Duamm Arenn Bebek agırlaştıgı ve baskı uyguladgı için agrıyo cnm normal yani panik yapma son haftalara kadar devam edebiliyo
EsraPureLoveAkyol deletedmom321 benim oluyordu doktoruma sordugumda yerleşme sancısı olabilir demişti 19 haftalıktım
Yesimalmila Ya bende de aynisi oluyo 2 gündür hareket ettikce daha cok agriyor cuma günü doktor randevum bakalım ne diycek.
Arenn Yesimalmila benim gece basladi canim doktora gitmeme daha var banada haber verirsen sevinirim burdan neyden oldugundan dolayi 😞😞
Basak4307 Arenn canım hiç endişelenme çatı ağrısı oluyor o 20li haftalarda başlayabiliyor benim 1ay kadar sürmüştü şimdi gebeliğimin son ayındayım hala oluyor ara ara normal yani 😌 çatı kemiklerin Doğuma hazırlıyor kendini🤗
Basak4307 Arenn endişelenme geçebilir ara ara olur ama çok ayakta kalınca ve yorulunca daha çok oluyor onun dışında normal bir durum yani doktorlar da öyle diyor😌
tgcaty Arenn bndrde cok oluyordu canm yuruyemezdim artık agrıdan rahim genşliyor bebek gelişiyor bide magnezyum kullanırsan rahatlatıyor bn kullandım içmezsem dha çok agrırdı bol bol muz ye mahnezyum onda yyksek hem bebiş de kilo alır
goksum Arenn benim bundan öncekinde olmuştu yürüyüşümü bile etkilemişti doktor bebek büyüdüğü ve baskı arttığı için olabilir normal demişti ama 30lu haftalardaydım sanırımben.yine de her bünye farklı doktoruna bi danış geçmiş olsun
Arenn goksum evet benim daha erken bende 30 lu haftalarda oluyor diye biliyordum ve oyuzden endiseliyim aslinda
Semakacan Arenn çatı ağrısı her gebelikte oluyor ama senin galiba biraz erken başlamış genel sebebi bebek aşağıya baskı yaptikca, doğum pozisyonundaysa, ve bebek kiloluysa oluyormuş benimde haftalardır var şu aralar iyice çoğaldı 😑
Arenn Semakacan 21+5 haftaligim bebeis 450 gramdi en son gittigimde ve evet bebek dogum pozisyonunda ama doktor bi sorun olmaz suyu yeri bol doner durur demisti acaba buyuzden mi
Semakacan Arenn o yüzdendir canım korkulcak bişey değil yani pozisyon değişti mi geçer oda benim ki 30 haftadan beri ağrıyor doğum pozisyonundaymış
Arenn deletedmom734 benimde agrim sizim olmadi hic sirt agrilarim disinda ama bu gece basladi ve gercekten degisik sanci gibi dahada erken galiba birazda yoruluyorum