-TUGCE61- canısı ben gebelikten önce hemoroid ile kanks olmuş biriyken bir gün gelen sancı ve ateşle ameliyata alındı 4 evre 2 tane hastalıklı basur alındı biraz zor geçti ameliyat sonrası. ben dışarı çıkıp zonk yaptığı zaman ılık suda oturup içeri itiyordum işte fitil kullanıyordum bunlar tedavi etmemiş tabi ama şuan 10 haftalık hamileyim hamileyken kabızlık yaşadım makat çatlak oldu sıcak su oturma dedi yeni gebelik düşük olur dedi duphalac içmemi söyledi ki içmedim hiçbirini sorunum yok şuan bol su icebildiğim kadar günde 1 elma kabız ve ishal olmamaya çalışıyorum. Doktorum bana gebelikte çok zor olurmuş iyiki bu döneme geldi hastalıklı basuru almışsız dedi fakat bitmedi yine ilerleyen dönemlerde etki olursa tekrar eserse muane edicem ona göre sezeryan yaparsın doğumu dedi ki ben normal nasip olsun isteyen biriyim. Belki sana fikir veremedim ama doktoruna paylaş kadın doğuma o seni genel cerrahi yönlendirir muane ederler belki fitil verirler iyi gelir inşAllah acil şifalar versin rabbim 🌸🙏🏻