Berkem78 Toprak_hira59 benim iki sene oldu sezeryan olalı cuamrtesi de ikincisi oalcak bende hiç olmadı agrıda çekmedim çok şükür bebek kaç kilo acaba iri mi 38+5 te dogacak
Toprak_hira59 Berkem78 cok iri degil aslinda suanda 36.5 iz 37.4 te doguma giricem doktorum 3 kg dogar demisti ama ne biliyim 40 haftayi doldursam patliycak gibi resmen o ince cizgi bir parmak disari dogru sismis sizliyor da
Berkem78 Toprak_hira59 bende oule olmadı çok şükür hiç agrı bile hissetmedim iki sene ara olmasına rağmen s
Petula Zekiye92 kac haftaliksiniz ve hangi doktora gidiyosunuz bende normal.istiyorum ve dayanamiyorum doktora baslat diyorum baslatmiyo 😓38 haftaligim
Zekiye92 Petula Antalya da Halil Ilgın doktorum çok rahatlatıcı bir doktordu çok faydasını gördüm 🤲🏻 Allah razı olsun
Feyza-nur Ziyne doğumdan sonra düşüyor ödemi gidiyor ama 1 hafta içinde o kiloyu geri alıyorlar doğum kilosunu
ZehraTurkoglu Zekiye92 kaç haftalık oldunuz şimdi bide kaç kilo bende normal olması için öyle istiyorum ama daha bekliyoruz
Zekiye92 ZehraTurkoglu 38+ 4 dün akşam doğum yaptım canım suni sancı aldım çok şükür darısı başınıza 🤲🏻