Berkem78 Merhaba 38+2 olduk cumartesi doğum car ikinci sezeryanım olacak bebecikleriniz kaç kg bu haftada durumunuz nasıl ikinci sezeryan olanlar zorlukları nasıl bende korku başladı oğlum da iki yaşında
Melos1 Berkem78 bende 37+3 dün gittiğimde 2800 dedi 38+3 de doğuma giricem bende kaç kg doğar merak ediyorum acıkcası
rgk Berkem78 38+4 üm ben. doğmayacak gibi. 40 a kadar bekleyip doğurcm ama gelmeyecek🤪 bu cumartesi sezaryen konuşacağız doktorumla. benim bebeğim 2.9 kilo en fazla 200 gram daha alır diye düşünüyorum
Zekiye92 38+1 haftalığım cuma yatış yapacağım ama son iki gündür çok halsizim sürekli uyuyasım var normal mi acaba benim durumum da?
ZehraTurkoglu Zekiye92 merhaba sezeryan olmasına nasıl karar verdiniz benimde 38+4 ama daha bişiy demediler normal olmasını istediğim için midir acaba
Berkem78 Zekiye92 halsizlik çok normla bende çok yoruluyorum ama benim iki yaşında bi oğlum var onun peşinde koşturmak yemek yap yedir altını al baya yoruyor sorun geceleri benim. Uyuyamıyorum gündüzde uyumak istiyorum ama nerde çocuktan uyumak
Aysununannesi00 ZehraTurkoglu doktor sormuyor cnm sen sezeryan olmak istiyorsan sezeryan olmak istiyorm diyosn devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor özeller yapıyor
Busenr ZehraTurkoglu sormadı mı doktorunuz? Çatı muayenesi oldunuz mu ? Bende bugğn olcam normal istediğimi söledim ama çatı muayenesine bağlı yinede bakalım bugğn belli olcak 😰
Zekiye92 ZehraTurkoglu sezeryan değil normal olcak canım doktor bebek fazla büyümeden suni ancı verelim dedi
Berkem78 Feyza-nur masalalh kilosu çok iyi doğmuş bizimki tahmini uc doğar gibi sağlıklı olsun da kilo önemli değil sütünüz geldimi hemen
Kerem_mom Cuma günü de benim sezeryanım var 39+0 doktor en az 3 kilo doğar dedi bakalım merakla bekliyoruz 😀 son zamanlar net bi kilo söylemiyorlar galiba eksik fazla çıkabiliyormuş
ZehraTurkoglu Aysununannesi00 anladım teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Berkem78 Aysununannesi00 benim ilki sezeryan olduğu şcin Buda sezeryan olacak mecburen ve arada iki sene var
Aysununannesi00 Berkem78 ilki sezeryan olunca 2. si de sezeryan oluyor ztn kuzum ilk gebelik için söyledim ben onu benimde ilk gebeliğim istekli sezeryan olucm haftaya gün almaya gidicm
Zekiye92 Berkem78 benim koşturmacadan da değil iki gündür bi yorgunluk çöktü elimi bile kaldırasım yok yani o kadar anlamadım. 3500 dedi doktor kilosuna ama 3300 doğar gözüyle bakıyor fazla çıkabiliyor dedi
ZehraTurkoglu Busenr şu anlık normal olabilir bir sorun olmadığı sürece dedi ama çatı muayenesi hakkında hiçbişiy demedi yarın kontrolüm var bende yarın bakar mı diye merak ediyorum