momiesbabies Nurhayat20 aldım kullanacağım ama doğumdan 5-6 hafta sonra vermek gerekmiş, doğar doğmaz verince meme reddi olabiliyormuş. youtube’da doktorların videoları var izleyin onları💜
ElifAkaln Nurhayat20 emzik olmasaydı ben oğlumu nasıl durdururdum bilmiyorum. Hastanelerde avm lerde dışarda sürekli emmek istiyordu emzik verdim rahatladım. 2 yaşına doğru bıraktırdım gayet kolay bıraktı diş damak yapısında bozulma olmadı. Ayrıca emzik olunca bebek daha sakin ve kendini güvende hissediyor
FatihBatur Nurhayat20 önemli olan emziği ne şekilde hangi sıklıkta kullandığınız oğluma 20 günlükken emzik vermeye başladım uyuyunca kendim ağzından yavaş yavaş çıkarıyordum 9 aylık olunca da kendi kendine bıraktı yanı yok memeyi unutur yok bagimlisi olur diyorlar ama sen cocuk her en ufacık bir miy miy Yaptığın da al al al emziğini al diye verirsen tabi bagimlisi olur
Tugbaatkn Bende kullanmamayi dusunenlerdendim fakat hangi anneye sorsam emzik buyuk rahatlik dedigi icin riske atmamak adina alicam
Tugbaatkn En azindan geceleri uyurken kullanirim diye dusunuyorum bebekler surekli emmek istiyor cunku
Susamtanesi-1 Ben ilk çocuğumda kullandım canım gerçekten çok rahtlık öyle denildiği gibi zor da bırakmadı çok bağımlısı değildi sadece uyurken kullanıyordu gündüz uykusunda ıkı kere vermedım unuttu gitti
sedacelikss Ben rahatlığından ziyade ani bebek ölümlerini ciddi oranda azalttığını okuduğum için vereceğim,yutkunma refleksini geliştiriyormuş yenidoğanda,kusmak boğulmak gibi şeyler yaşamıyorlarmış