gulcihan1003 Kizlar şeker yüklemesi yapacağım sabah 🤦🏻 kime sorduysam berbat dedi sizler yaptırdınız mi
Senays gulcihan1003 bugün yaptırdım meyveli gazoz bildiğin belki aç karnına diye biraz zorluyor ama hiç söyledikleri kadar kotu değil
badembid gulcihan1003 yaptırdım öyle çok berbat bir şey değil 1 bardak glikoz içiyorsunuz ( İçmeden açlık kan şekeriniz için kan alınıyor) bazısı aromalı oluyor içmesi daha kolay. Konsantre olup hemen içmeye bak. Sonrası zaten hastanede bekliyorsun . İçtikten sonra 2 kere 1 saat arayla kanını alacaklar o kadar bitti gitti😇
eceturan Herkes oyle soyluyor. Ben dun yaptirdim. elmali gazoz sadece asitsiz di sadece ac kaldim zaten sekerli icecek oldugu icin tok tutuyo. Hic korkma artik meyveli veriyorlar.
eceturan gulcihan1003 cok sukur bende de hic birsey cikmadi.bizim millet kaostan ve korkudan beslendigi icin hersey korkunc salak halbuki ne yani sekerli su haha dimi sacma sapanninsanlar ya
Senays Senays ilk açken parmaktan aldi sonra içtim 1 saat sonra koldan aldı 1 saat bekledim tekrar koldan aldı
gulcihan1003 Senays benim iki kere alındı kan önce hemen ilacı içmeden sonra da ilacı içtikten sonra parmaktan alım yapmadı
Senays gulcihan1003 bilmiyorum bende o şekilde 3 kez alındı ilki açlık sonrası 1 saat sonraki 2 saatlik olarak çıktı sonuçta