Melistosum Arkadaşlar benm midem sağolsun mide deyince bile yanıyor 🔥🔥 nst de bile yatamadım geçen gün yarıda bıraktım kulaklarıma kadar vuruyor mide yanması sezeryan olacağım yüzde 90 spinal eee sırt üstü yatinca ya midem yanarsa nasıl dayancam valla düşünüyorum bunu
Evlatlarim2 Melistosum ben 12 haftalık bileyim miğde yanması çekiyorm dayanmıyorm sizin ne kadar surdu
BesteKc Melistosum ben de aynı durumdaydım günlerce uyuyamadım yanmadan, perinatoloğa gittim, lansor verdi doğurana kadar kullan dedi şu an 6.ayımdayım, siz de bir sorun. 1-2 haftada anca düzeldim.
qnnur Bende aynıyım valla uykumdan kalkıyorum mide asidinden yarım anastezi yaptıklarında kusarsam diye korkuyorum 😔
UmutsuzPolyanna 5 dk ya kalmaz bebeği çıkarırlar rahatlarsın ve beynin başka yere odaklanınca onu gözün görür mü Ki acep bilemiyorum
Melistosum Evlatlarim2 Benmde o haftalarda başladı hala suruyor şuan 34 haftaligim 25 haftalarda en pik seviyeye ulaştı uykudan uyandıracak kadar tek çözüm akşam 8 den sonra hiç birşey yememek midE boş uyumak başka herşey yalan
qnnur Ben hep istifra ettim arada hala daha sabah kalktığım gibi aynı şekil ama kusmalar azaldı mide asidim yükseldi yani pek geçmiyor ki bu 3. Gebeliğim hep aynı yani değişmiyor malasef🙄