Melisaelf Arkadaşlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum ağlıyorum sürekli korku heyecan mutluluk duygusallık bastı sizde de var mı bebeğe zarar gelmez demi ağlamam duygulanmamdan ötürü bir de kese olacak mı kalp atışını duyacak mıyım diye mahvoluyorum 2 hafta sonra ultrason var nasıl geçecek günler 😒
Fatmakyvrgn Melisaelf bende bugün hamile olduğumu öğrendim 6 aylık evliyim okdr şaşırdımki beklemiyordum adet olacam diyordum ama hamileymişim 🥰♥️Çok güzel bi duygu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım
ArelinAnnesi01 Bende ilk öğrendiğimde aynıydım. Şaka gibiydi teste bakıp bakıp durdum 😂 Bişey olmaz Allah’ın izniyle 🤲🏻
Kubrailkan Bende ilk ogrendigimde arka arkaya 3 kez aglamistim 😅 ama çok normal ,hem hormonlar hem içinizde minicik bir beden gelişip buyuyecek 🙏🥰 korkmakta haklıyız bence. Ama güzel şeyler düşündükçe bu korku azalıyor 🥳 inşallah hayırlısı olur 🥰🙏🌺
Melisaelf Fatmakyvrgn İnşAllah bebeğim Allah herkesin gönlüne göre versin herkese nasip etsin hep beraber kucağımıza sağlıklı almayı nasip etsin 👼🏻