Busoo pijamaboregi Fatma29 canım hangi doktor? Ben başta Ebru biberoğluna girmiştim memnun kalmadım Mustafa Kürşat Baysal’dan randevularımı alıyorum
Busoo Fatma29 Fatma29 ay ben de mi bi gitsem ona? Kürşat Baysal’dan memnunum ama çok detaylı bilgi vermiyor ben soruyorum genelde ama çok tecrübeli belli. Canım bşr de doğumda doktordan çok ebe önemli diyorlar hangi ebe giriyor biliyor musun
Busoo mrvevcil oldukça tecrübeli gerekli konuşmayı yapıyor detaya pek inmiyor ama oscar hocayı çok övüyorlar onda muayene olmayı düşünüyorum
Cheninyavrusu pijamaboregi ben esra çabuk cömerte gidiyorum kendi özel kliniği var doğum paketi şeklinde. Doğumu memorial, hrs, veya güvende yaptırıyor. Bütün tetkikler içinde çok güzel ilgileniyorlar fiyat olarak biraz yüksek ama intagramdan bakarsanız anlarsınz.
Zeyzey91 pijamaboregi Çiğdem güler hocaya gidiyorum güler klinik konya yolunda. Doğum da memorialde olacak nasipse🙏🏻 sınırsız muayene , sınırsız nst , tahliller , şeker yükleme ikili ve dörtlü tarama doğum içinde 10.000 e anlaştık ama zam gelmiş sanırım
ZnurT Civcivinannesiii ben 25. Haftada paket almıştım 5800 e aldık.Mini paket diye geçiyor.Muayene normal pakette 10 tane iken minide 6 idi ama siz yine de hastane ile görüşün.Kadın doğum sekreterliğinin yanında Deniz hanım vardı o ilgileniyor.
ZnurT HGulsah ne zaman almıştınız acaba ben 25. Haftamda almıştım mini paketi 5800 e. zŞu an 33+3 teyim.Bana yılbaşında fiyatların artacağını söylemişlerdi.
HGulsah ZnurT henüz almadım pazartesi gideceğim telefonda vermıslerdı bu fiyatı ocaktan sonra değisir diye alayım dedim ama
Zeyzey91 pijamaboregi hayır almayacak. Hatta ilk gün ücretsiz işitme testi yapılacak ,doğumdan 1 hafta sonra da ücretsiz kontrolü var bebeğimizin yine memorialde
Nesra pijamaboregi çukurambar koru hastanesinde duygu altana gidyorum doğum paketi yaptırdım bende 11bin gibi bir fiyat ödedim , detaylı ultrason hariç neredeyse her şeyi karşılıyor ç. Doktorumu tabsiye ederim dünya tatlısı bir kadın , kendisintatildeyken bile bir sorununuz olsa bir telefon uzağınızda oluyor ❤️
Zeyzey91 pijamaboregi 8,500 e koru hastanesi vardı ama ben memorial tercih ettim koru biraz daha kalabalık bi hastane diye