Miniqimm160821 cennetkokulum_ İnşallah şifa olsun açılmana doğum esnasında destek olsun Allah’ın izniyle 🤲🏻🤗
cennetkokulum_ ElifAkaln ay ilk başlarda hiç duymadım bilseydim bende yerdim çok agrili geçti benim hamileliğim son 3 ay bugün başlıyorum inşallah zaten doğumdan sonra da yeniliyormuş süt artırır diye duydum
cennetkokulum_ Cimen1409 onun dışında hareket falan da yapiyo musun canım sguat merdiven çıkma yürüyüş ve afedersin korunmasız ilişkinin çok faydası var diye duydum
Cimen1409 cennetkokulum_ yapıyorum hata hastaneyle ev arasında 30dkdan fazla var yürüyorum her hafta ama yok açılma falan 5.kata oturuyorum sürekli inip çıkıyorum
cennetkokulum_ Ergvn evet canım bende duydum hurmaya başlıycam inşallah ama ben annemlerde olduğum için diğerini yapamıyorum malesef eşim evde iş dolayısıyla ayrıyız malesef
cennetkokulum_ 1mervedir canım tek sayıyla yenmesi gerekiyor diye duydum peygamber efendimiz öyle söylermiş hatta bilimsel olarak da açıklanmış çift sayı ile yendiği zaman vücuda yağ olarak depolanirmis nacizane fikir
Miniqimm160821 Mukaddesahin umre hurması Ramazan ayında tükettiklerimizden açılmaya destek veriyor diğerini meyve olarak tüketmek lazım
Maviiiiiii cennetkokulum_ 3 tane yıyorum canım. Çünkü çok tatlı oldugu ıcın kesiyor fazlasını yıyemıyorum ama 3 5 7 tek sayı ıle yıyebılırsın.