deletedmom87894 Kızlar 18 haftalığım giymeye başladım da çok rahatsız değilmi sizce karnı kapama hissi😂nasıl alışırım bilmiyorum
Tugbamete deletedmom87894 ay ben bimin kilotlarını aldım o kadar güzel ve rahatlarki mutlaka alın deneyin derim hem yumuşacık hem yarı yüksek bel ve lastikleri hiç sıkmıyor ben büyüdükçe büyük bedenini alıyorum şuan 32 haftalığım xl bedene geçtim altımda don yok gibi çok rahat 😂😂😂 hamile kilodunu sezaryen sonrası kullanmıştım ya lastik yeri dikişime değerse korkusuyla 🙈🙈
Rburcukorkmaz deletedmom87894 ben 13 haftalığım 1 haftadır giyiyorum. Kızım da 6-7 aylıkken kullanmaya başlamıştım ama bu kez daha erken başladık. Karnım ağrıyordu. Doktorum sıkı giyinmemem konusunda beni uyardı. Sonrasında kullanmaya başladım çok rahat aslında ben LCW’dan almıştım çok rahat
fenperest deletedmom87894 32. Haftadayim hic hamile kilodu giymedim. Giymeyecegimde. Nedir o oyle donunu vicdanina kdr cekmis gbi😂🙊
deletedmom87894 Elfvli bende bi şeyle aldım ama çok gıcık bişeymiş bide o kadar para verdim pişman oldum😂
Mimik Hamile kilotlari gereksiz pahalli… Zaten gunde birkackez degistiriyoruz, Nine donu aldim ben hem %100pamuk hem ucuz
deletedmom87894 Mimik mantıklı canım ilk gebeliğim tecribesizliğine geldi😂sorsaymışım keşke almadan önce
Crnnn7 Mimik bendeee nene donu aldımm bir sürü ve rahatlar hamile külotuna gerek duymuyorumm şuan hiç 25. Haftam karnım çıktı baya
Kubrailkan 13-14.haftalarda aldık 18 olduk hala göbek yok 😅🙊 giyiyorum ama öylesine 😅😬 bide evet gereksiz pahalı ya🙄😅
Mimik Crnnn7 ahaha… 30. Haftamdayi az sıkıyor gibi, gobek deliginden 4 parmak lastigini kestim😂🤣 Gobeklere özgürlük🥸
Mimik deletedmom87894 ay eveeet beni de darliyor… 🤣bu rahatliga alisop gebelikten sonra da boyle gitmem insaAllah🤣
matruska Haftadayım ben de kullanmadım hiç hatta göbeğimi kapatacak hiç bir şey kullanmadım, eşofmanlarımı kilotlarımı taytlarımı hep göbek altı tuttum 😊
Hikari Bana karnımı azıcık sıkan bişey olsun fenalık basıyordu hiç rahat edemedim o yüzden yine hamileler için olan aşağıda kalıp dikişsiz rahat modellerden aldım daha iyi oldu ama karnım iyice büyüyünce aşağıdan sıkmaya başladı o zaman da o karnı saranlar rahat geldi 😄