Handan_65 Kızlar 28 +3 haftalık olduk ama son 2 gündür tekmelerini vajinamın üstünde hissediyorum sizdede öyle oluyor mu normal mi bu durum doktora gitmeli miyim ? Randevum ayın 15 inde 🤔
mehmel54 Handan_65 35 haftaligim bayadır benimde öyle normal sanırım daha bir zararını görmedim ultrasonda da gayet iyi gözüküyordu
semakulekci Handan_65 benimde 27. haftam bazen iş yaparken oraya tekme mi atıyor ne yapıyor hava alıyor gibi böyle çiş geliyo gibi bir his oluyo normal mi acaba çok değişik
Makskala Handan_65 bende şuan 28 haftalık hamileyim hala aşağıda hissediyorum bebeğin harekletini. Önceden ben böyle bir post açmıştım normal yazmıştı herkez 🤷🏻♀️
Handan_65 semakulekci Banada öyle oluyor bir insan bir zeminde tepınır ya aymı diyorum acaba cıkmaya mı niyetlendi ne
mehmel54 Handan_65 haklısınız düşünmeniz tedirgin olmanız çok normal ben biraz fazla rahatım burdaki hamilelere göre
izmirlitazeanne Handan_65 ben de de vardı. Doktora sordum 31de. Sana öyle geliyor kanal da vs değil orda hissediyor olman normal dedi bana. Ama tabi ultrasondan bakarak söyledi.
Deletedmom62627 Handan_65 benimdeöyleydi döndü sonraşimdi kafası orda arada bir hissediyom ama midemin oralarda tekmeler havada uçuşuyo 😁
ZeEr_09 27+5 im benim de aynı oluyor baskı yapıyor idrar kacircakmis gibi Dr ve saglik ocaginda ki ebe normal dedi
Handan_65 ZeEr_09 semakulekci Makskala Tesekkurler herkese Zaten ya kendını kasıyor yada asagıya tekme atıyor 😍😍benle ne alıp veremediği neyse zillimin 🤣🤣🤣😍
semakulekci Handan_65 hahaha acaba kızlar mı böyle durmuyor o vurunca bende konuşuyorum sen bi çık bende senin popona vurcam diye 😅😅 sonra bi duruyo gene başlıyo hahah
Handan_65 Elfvli Bazen kibar kibar yapıstıyor bir ara agrıyı hissettim Acaba bnı mi cezalandırıyor ahahahw 3hafta önden gidiyor diye diyet yapıyorum 🤣🤣
semakulekci Handan_65 Kesinlikle konuşş duyuyolar ve tepki veriyolar 🥰 ve doğduğunda senin sesine alışık olacağından sakinleştirmen kolay olur 🌸
Tugbaa2937 Handan_65 Cok doğru bildin annesi tam olarak kendisi orda hatta karnının heryerinde benim leğen kemiğine vuruyor havaya sıçrıyorum düşün artık 😁
Oznurkk Handan_65 ben 27+4 haftalığım ama hiç öyle bir şey hissetmedim. Sadece bebek toparlanıyor karnım aşırı sertleşiyor ve karnım gazla doluymuş gibi oluyor zor yürüyorum 🤷♀️
Cotanakk Handan_65 bende 27 haftalık olucam iki güne idrar torbama baskı yapıyor sürekli ve tam vajinamın üzerine sanki tekme atıyor idrar torbamda bundan etkileniyor biraz rahatsız edici bir durum 🤭