CansuKartal06 Ze-l bende şuan aynı sorunu yaşıyorum kalp damara yönlendirdi doktorum renkli ultrason falan çektiler doğuma engel gözükmüyor dedi şimdilik ama felaket bir ağrısı var sizde de oluyor mu ve gün geçtikçe büyüyor
Zeynep266 Ze-l Doktorum bana varis ve mantar doğum sonrası gerileme yapar genelde demişti bana bir tanidigimin da doğumdan sonra hemen geçmişti
Melos1 Ze-l nasıl anlasılıyor ben göbeğimden göremiyorum hiç elimede sivilce felan geliyor ama göremediğimden bişey yapamıyorm
Nslhnfdn Ze-l benim de vajinamda ağrı vardı sonradan farkettim ki bacağımdaki varisler oraya kadar çıkmış onun ağrısıymış. Doktora gittim bacağımdan çekti ultrason doğuma kadar yapacak birşey yok dedi
Bilgenur146 Benim ilk gebeligimde vardı o yüzden zorunlu sezeryan oldum doğumdan sonra geçti şuan ikinci gebeliğimî yaşıyorum varis çıkmadı bu sefer
Ze-l CansuKartal06 ya ben bugün farkettim 15inde kontrolüm var ozaman söylicem doktoruma benim zaten sezeryan olacak da korktum ama neden öyle olmuş diye ağrı evet çömelme derlerya ozaman sanki komple bi parça kopuyormuş gibi oluyor birde afedersiniz ilişki sırasında ve sonrasında ağrı oluyor
CansuKartal06 Zel_i yok hayır bacaktan çekiyor ultrason bacakta genişleme var dedi damarlar da cuma günü göstereceğim sonucu hayırlısı bakalım
CansuKartal06 Ze-l ilişkiye ara vermek gerekiyor daha ağrılı oluyor ne yazık ki varis çorabı falan önerdiler de giymek mümkün değil daha rahatsız edici artık doğumdan sonra geçmesini bekleyeceğiz 😑
Ze-l Zeynep266 ya inşallah bendede geçer internette araştrdm biraz Doğumdan Altınay sonra tedavi edilmesi gerekiyor DİE yazılmış
Zeynep266 Melos1 Ayna ile bak kız bende salak gibi bakmadım aylardır yanma ağrı oluyordu ama ben hamilelikten diye normal saniyodum aynayla bakınca gördüm iç taraf yara olmuş mantardan tahriş olmuş dedi doktor ihmal etme sakın
Zel_i Zeynep266 aynen valla bende 26 hafdadaym daha bugün baktım şaşrdm korktum bende sadece iç kısımda şişlik mor siyahmsı varis ☹️
Zel_i CansuKartal06 hayırlısı olsun rabbim hepimize şifa versin inşallah sağlıkla hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah yawrularımızı🤲
B1983 Bende aynı durumdayim.corasprin verdi doktoum 34 haftaya kadar.kullancam.insallah gecer sonradan. Doktorum gececegini tedirgin olmamam gerektiğini söyledi.