Ayka9510 Merhaba bende dogum hikayemi yazmak istedim Azerbaycandan☺️Bana önceden 39haftaya gün verılmwdi ama benim kız beklemek istemedi herhalde☺️Ayın 25i sabah erkenden belimde ve karnımda agrılarla uyandım eşime telefon etdim soyledım doktorla konuşdu gelsin bi bakalım dedi belkide bugune ameliyyata alırız dedi.gitdim NSTde sancılarım cıktı ve saat 14.00da seni ameliyyata alıcaz dedi korku heyecan hepsi vardı bende ama en cokta korkum vardı kızım için iyi olucakmı nasıl olucak diye.saat 14.00 beni ameliyyathaneye goturduler epidural anastezi olucaktı bende belimden igne vurdular hiç ama hiç acıtmadı.sonra ilk ayaklarmdan sıcak bastı daha sonrada hiss etmemeye bawladm zaten ayakları falan☺️ Saat 14.41de bal kızımın sesini duydum cok guzel bi kızım oldu 2.850dogdu. Tikişlerim falan yapıldı bitdi odaya cıkarıldım hiç bi wey hiss etmıyodum daha. 5 saat falan sonra anestezinin etkisi geçti agrılar bawladı o zamanda igne yaptılar hafıfledi. Gece geç saatda yürütdüler zordu ilk yürüme ama ben yürüdüm biaz agrı oluyo ama geçib gidiyo.☺️Her şey cok guzeldi tüm agrı acılar hepsi kızımı görünce geçti zaten. 3gün sonra ben tüm işlerimi kendim yaptım bol bol yürümek lazım.tüm hamiş arkadaşlarıma benimgi gibi kolay dogumlar diliyorum. Hangi sözde hata yaptıysam özür dilerim☺️☺️☺️
Rasev Ayka9510 yaa canimsan😍Rəbbim prensesimizi qorusun 😍hər zaman başini uca edsin və hərzamanda ona baxib fəxr edəsən❤️