İki yıl önce benim kalbim ağrıdı doktora gitmeyi sevmem eşimin israrıyla gittim ve öğrendim ki kalbimin kapağında kaçak var doktor bunun Bi ilacı yok aşırı ağrı oldumu gel dedi tabi beli zamanlarda kontrole gelmem gerektiğini söyledi ben gitmedim çünkü arada bir ağrırdı ve çok az sürerdi yani bayıltacak düşürecek kadar olmadı ondan dolayı ihtiyaç duymadım ama hamileliğimin 8. Ayına girdiğimden beri ciddi nefes darlığı çekiyorum bide arada şedetli çarpıntı olmaya başladı yine pek umursamadım taki bir kaç gün öncesine kadar eşimle ufak bir tartışma yaşadık ve durduk yere o kadar sinirlendim ki bir anda kalbim ağrımaya başladı geçmeyince doktora gittim ve öğrendim ki kalbimde delik var yani doktorlar tam emin değiller ama bir deyil üç tane doktor baktı bazılar emin gibi konuştu bazılar şüphe dedi çok canım sıkıldı eşim çok kötü oldu gözlerine bakıyorum zor tutuyordu kendini ağlamamak için bende sürekli merak etme bişey yok espri yapıyorum ölmem falan senden çok yaşarım diyorum ona onu üzgün görmeye dayanamıyorum bir yandan annem her 10 dk da bir arıyor doktor ne dedi diye oda çok endişeliydi anneme bişey demedim sadece kaçağı söyledim tam beli olsun ondan sonra gerekirse söyleyecem üzülmesini istemiyorum vel hasılı kelam doktor eğer bu delik 2 milimden fazlaysa tedavi gerekecek dedi doğumda 40 gün sonra tedaviye başlayacak dedi eğer 2 milim ve altındaysa tedavi gerekmez iste ayın 23 de bir cihaz bağlıyacaklar ona göre bakacaklar çok canım sıkıldı dua edin bana inşallah ciddi bir sorun yoktur sizler paylaşmak geldi içimden uzunda oldu hakkınızı helal edin