benito Bat tarihi 7 8 9 aralık olanlar belirtileriniz neler? Benim bat 7 aralıktı henüz adet olmadım, 10 gündür sol kasık ağrım var adet sancısı gibi. Başka belirtim yok. Birkaç güne olmazsam test yapmayı düşünüyorum
duygu54 benito benim 8 Aralık sol kaşığım dehşet ağrıyor 10 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı 7 gün kala tekrar yaptım daha koyuydu 5gün kala kan verdim 192 çıktı😊 yani adet olmayı bekleyemedim 😂😂
12Melissa benito ben de bat 10 aralık. Ara bir gelen adet sancıları var. Göğüslerimde ağırlık, aşırı gaz, sık sık idrara çıkma. 3 gün önce normal test yaptım hayalet çizgi çıktı. Hayırlısı diyelim
slmcnm2503 Bat 8 aralık 3 gün önce test yaptım negatif adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beri ve ara ara kasıkta batmalar birde göğüs hassasiyeti umarım pozitifleri görürüz bu ay ❤️
duygu54 slmcnm2503 sol kasık ağrısı ve bel ağrısı zaten kaşık ağrım fazla olduğu için test yapma gereği duydum😂
benito duygu54 bu saydıklarınız bende de çok fazlaydı. Hatta geçen hafta ağrı yüzünden acile gitmem gerekti. Oradaki doktor hamile olabilirsin yarın test yaptır dedi ama ben negatif çıkar korkusuyla yapamadım
benito duygu54 birkaç gün daha bekleyeceğim, eğer hala adet olmamışsam kan vereceğim. Negatif görmekten korkuyorum biraz 😔 aylardır istiyoruz olmuyor çünkü