BesteKc Deryaasn perinatolog doç dr ahmet tayyar, çok güleryüzlü, sıcak, her detayı anlatan anında söyleyen biri. Çok memnun kaldık
BesteKc Hamidehamide ben 1200 gibi bi şeye yaptırdım ama özel sağlık sigprtasındna dolayı indirim oldu bir miktar
Hamidehamide BesteKc Ben kocaelide oturuyorum acıbademi aradım ama yapmadıklarını söylediler ama istanbula da gidiyorum sürekli orda yaptırıyım diye düşündüm teşekkür ederim
Qwertyyyyy Ayy eski hastanem 7 senemi verdim oraya dr önerirdim de değişti hep drlar Hülya hanım vardı sanki o yapıyordu
Deryaasn Qwertyyyyy evet hülya hanim yapiyormus.nasil hastane iyi mi?biz istanbula tayin olduk suan 22.haftadayim kontrolleri ve dogumu da orda dusunuyorum.önerir misiniz?
Qwertyyyyy Deryaasn a sınıfı hastane tabiki hizmeti doktorları herşeyi daha iyi her türlü hastaneleri gördükten sonra karşılaştırdığımda arada baya fark var tabi parası da ona göre düşük birşey beklemeyin yüksek standartlarda herşey bütün doktorları öneririm ordaki
Deryaasn Qwertyyyyy para sıkıntı degil banka calisaniyim ozel sigortam var o yuzden en iyisi olsun diye arastiriyorum
Qwertyyyyy Deryaasn o zaman doğru yerdesin hatta maslakta İbrahim bildirici var onu tek geçerim bi araştır bakalım