Muberenay_25 Mrb kızlar ben 28+4 gebeyim bugun ultrasyonda 30 haftalık cıktı kilosu 1.500 doktor bu iyi bişe dedi benim gibi olan varmı ❤️
Aysee_35 Muberenay_25 bende dün gittim 28+5 idi. Kilo 1500 gr boy 37 cm çıktı. Doktor 30 haftalık duruyor dedi. Ama ben şekere veriyorum. Çok hafif sekerim çıkmıştı yüklemede ondan diyorum.. Hatta şeker takibi yapıyorum 15 günlük. Doğuma kadar böyle devam sanırım..
Handan_65 Muberenay_25 Bende 28 +3 ama doktor dedı wnson gittiğimde 3hafta önden gidiyor iyi deil dedi erken dogum olur bnde diyete girdim randevum 15 inde acaba diyetım işe qyaradı mı merak ediyorum
BesteKc Muberenay_25 zaten 29. Haftadasınız, 30 çıkmasında bir sorun yok bence, 1-2 hafta önden gitmesinden bişi olmaz der benim doktorum. Genetik yapıyla vs de alakalı çok kafanıza takmayın 🌸🌸
Muberenay_25 Aysee_35 benimde aynı canım ama doktor bu iyi bişe dedi erken doğum falan demedi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Muberenay_25 Handan_65 kuzum bende bilsem benimde iki hafta dedi ama iyi bişe dedi rabbim hepimizinki sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲