Z_L Kontrolde Vitamin D 5.58 cikti. Nasil arttira bilirim? Zamanla duzelirmi? Hava aliyorum ilac kullanmaya basladim. Basiniza gelmismiydi
gldn065807 Z_L benimde 9 du 3 aydır kapsül gibi bir ilaç kullanıyorum 25 oldu anca benim gebelik önceside çok dusuktu zaten
La_Liberte Z_L benim de düşüktü damla kullandım. Güneşe çıkmaya çalışın ve doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın inşallah yükselecektir.
Z_L Gamze-k hayir doktorum soylemedi sadece 1 tane ilac yazdi onu kullaniyorum ne kadar surede artar acaba
Z_L Doktorum 1 tane ilac yazdi o da hap. Damla degil. Gunduzler hava aliyorum 2 gundur. Ne kadar zamanda toparlarim ? Cok dusuk vitamin D sonucum. 100%den 5% cikti. Ne gibi besinler kullansam etkili olur?
gldn065807 Z_L benim vücudum biraz zor kabul ediyor ki bu benim için gayet bir rakam gerçekten gebelikten oncede asla yükselmiyordu bunada şükür diyorum belki senin vücut erken toparlar
Ikigozumuncicegiii Bebeğe zararı nedir d vitamini eksikliği nin benim de devit damlam vardı pozitif i gördükten sonra biraz ihmal ettim
Z_L Ikigozumuncicegiii ihmal etmeyin sakın. D vitamini yetersizse cocukta raşitizm ola bilir cok buyuk ihtimalle ve kendi sagliginizda da buyuk sorunlar yaratir