ZeykemKaya Babygrill ya korkma ben etkılenmemeyı seker yuklemesınde ogrendım emın ol herkes baska anlatıyor doktorum yaptı bana bu ne ya bısey olamdı dıyorm ben ne olcak dıyor ya neler soyledıler dıyorum ınsanları dınleme dıyor
Ntugba Babygrill canım ben erken doğum yaptım çatı muayenesi son dakika oldu sadece içerdeki iki parmagi hissettim onun oncesi serklaj dikisimi aldi yine hissetmedim senden kadar az ve canım çok tatlı acıya ağrıya dayanamam hic korkma vajinal muayene gibi düşün
Deletedmom15257 Babygrill cnm stabil o iste bekliyoruz insallah tahlili temiz çıkarda mutlu oluru hepimiz
Semakacan Babygrill burdakiler alttan muayene için de öyle diyorlar canım ve tetanoz aşısı için de ama ikisini de oldum hiçte bişey olmadı valla ne ağrı ne başka bişey😀 ama yine de çatı muayenesi beni de korkutuyor 😂
EbruCnr Babygrill korkulacak hiç birşey yok canım. Bende 38.haftadayı m pazartesi çatı muayenemi oldum. Korkuyordum burda yazılanları okudukca ama hiçde korkulacak bişey değilmiş. Kendini kasma yeter
080831 CansuDemir hadi yaa bu nedir burda yani isvecte böyle bi sey yok ne zor şeyler var Türkiyede. Alttan muayeneyi sen istersen hamilelkigin ilk basında yapıyorlar oda istege baglı.