kendincebirii Çorum’da yaşayan anneler gelin tanışalım hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç aylıksınız👼🏼🥰
F1903 kendincebirii Merhabalaarr 🥰 İstanbul’dan Çorum’a gelin gelmis bir anne adayiyim bendee 😊 13+5 günlk hamileyimm, 32 aylık bi oğlum var , bu 3.hamileligim 1kaybim oldu 3ündede tek tercihimiizz Çorum Özel Hastanesi Sabri Laçin oldu 😊
annembabam kendincebirii ben burdayım bir Trakyalı olarak ☝️👀 Sabri laçinle başladık . Sonra sevgili Özgür Koçak a döndük . 🦹♀️31 +2 diyelim
Buketylz944 kendincebirii ben çorumda yaşıyorum 31 haftalık olduk🥰 Kayseriliyim ama çorumda yaşıyorum yaklaşık 1 yıl olacak
Mavimor annembabam ben de sabri beye gidiyorum. Özgül hanıma dönme sebebiniz nedir. Bi sıkıntı mı oldu
kendincebirii annembabam ben Çorum merkez de yaşamıyorum ama yarın Çorum özel’e gidicem Özgül bekar’a çok ilgili gerçekten 😊 5+3üm ben 👼🏼
kendincebirii annembabam Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin😊 siz memnun musunuz doktorunuzdan eğer Özgül hanımın hastası varsa onlardan birisine muayene olabilirim🥰
annembabam kendincebirii ben çok memnunum , çokkkkk doktor gezdik ilk yaşayan evladım . Özelde sadece Sabri bilirim . Lakin devletteki perinatolog dahil %90 ınını biliyorum , tanıyorum 🌹
kendincebirii annembabam kargıdan geliyorum Kargın’ın bir köyünden çok uzak bize merkez ama burda birtek Osmancıkta kadın doğum doktoru var ve doktorumdan hiç memnun değilim
kendincebirii Buketylz944 bende 9 aydır burda yaşıyorum istanbuldaydım evlenince Çorum’a yerleştim istanbulda her şey ayağının altında fakat burda hele köyde ulaşmak çok zor 😞
Kbrakrc Buketylz944 merhaba bende çorumluyum detaylı ultrason yaptıracağım siz nerede yaptırdınız acaba özelde yaptırdıysanız ücretleri nasıl devlette sıra bulabilir miyim Ocak sonu Şubat başı için
annembabam Buketylz944 evet ben de onunla başladım da sonra eşim başka bir hekim ismi önerdi devlette . Özgür Koçak , çok memnunun 🙏🏻😌lakin Sabri bey de ilgilidir .
Buketylz944 annembabam devlette sıra bulmak imkansız gibi birşey bende kayıt açtırmak istemiştim ama randevu bulunmuyor, Sabri beyde çok ilgili memnunuz 31+5 olduk😇 doğumu da mı devlette yapacaksınız
annembabam Buketylz944 doğru ilk zamanlar Sabri beyden sonra Özgür bey icin tam 2 ay sıra bekledim lakin sonra şunu öğrendim ve uyguladım . Sabah erkenden gidip sıraya giriyorum ( eski usül 👀) orada verilen barkod tan size yardımcı oluyor ilgili hekiminiz . Evet nasipse devlet düşünüyorum. 3000 - 3300 arası diyorlardı ç.ö.H icin 🥴
kendincebirii Hmyraam bende birkaç kere Özgül bekar a gittim yarın yine gideceğim inşallah keseyi ve bebişi görürüm👼🏼
Buketylz944 Hmyraam yaa ne güzel aynı hastanedeyiz belki aynı zamanlarda doğum yapacağız bende 31+5 kızımla ☺️😊
Hmyraam Buketylz944 benimki de kız ☺️Bnm erken doğum riskim var inşallah zamanını bekler 🥰sizin doktorunuz kim