Seda9507 Kızlar herkeste bir değil tabiki ama merak ettiğim bir konu var. Dönmeyen bebeği kaçıncı haftada sezeryan yapıyorlar?
dakpinar- Seda9507 38 ten sonra sezeryanla alıyorlar canım , ben isteğe bağlı sezaryan olcam doktorum 39 da alalım dedi inşallah 🥰
Meryemce92 Seda9507 benimde bebeğim tersmiş. 35. Haftadan sonra döner dedi. Daha 31 haftalığız. Son anda bile dönen varmış. Bol bol yürüyüş denildi.
UmutsuzPolyanna Benimki oğlan dönmedi 38+2 de hareket azaldı diye doktora gittim tersten ayağını kanala atmış geliyor bi tekmeye bakar suyun patlaması dedi doktorum kafa büyük tombikti umudu kesip 38+5de sezeryan oldum 🤭
Seda9507 UmutsuzPolyanna yaa o şekilde demi kanala giriyorrr🤭 bende 34+1 im büyük ihtimalle dönmeyecek bebeğim bende merak ettim ne zaman sezeryan olur diye. Memleketteki doktorum ile henüz görüşemedim haftaya gideceğim inşallah. Yaşadığım şehirdeki dönmeyecek gibi dedi 🤷♀️
UmutsuzPolyanna Seda9507 ben doktorun yalancısıyım ama gerçekten kanala girmiş dediği ayak eğimli doğdu kendiliğinden düzeldi Allahtan🤦♀️🥰🤣
Seda9507 Meryemce92 insallah dönerler hakkımızdan hayırlısı. Peki pozisyon tam nasıl sizin ayakları karnında mı kafasında mi bununla alakalı birşey dedimi doktorunuz ?
Meryemce92 Seda9507 Onunla alakalı birşey demedi ama ultrason resminde ayağı suratındaydı. Kafası sağda göbek deliğimin hizasındaymış.
Seda9507 UmutsuzPolyanna Allahım ya 🤭 neyse sağ salim doğmuş en azından şükür 🤲 peki ayakları karnindamiydi kafasindamiydi bunla alakalı birşey dedimi başta doktorunuz ?
Meryemce92 Seda9507 Dönmüş benim bebeğim dün muayeneye gittim normal pozisyonda ters değil dönmüş dedi 😊