sanis Kızlar avent emzik alacam ama 0-6 aylıkmı 6-18 aylikmi alsam kararsizim aralarinda cok fark yoksa 6-18 alim diyorum aslinda ama bu seferde yeni doğan bebege büyükmü gelir acaba 0-6 mı alsam diyorum alanlar varsa yorum yapabilirmi hangisinden aldiniz ay olarak
Lulikli sanis bi fark olmasa ayırmazlardı diye düşünüyorum canım. 0-6 ay al bence ben de 0-6 ay aldım
Crnnn7 sanis zaten belirli bir kullanım süresi var tam hatırlamıyorumm ama belirli bi süreden sonra değiştirmek zorundaymışız ben de avent aldım 0-6 ay ve sonra 6 ay sonrasını alırım diye düşünüyorum
sanis Birgul maşallah cnm🤲 ilk etapta bende mi öyle alim acaba dedim arada cok fark yoksa emziklerin direk 6 18 alim dedim ama kararsiz kaldim
Aysenurkrk İlk etapta emziği tutmakta bile zorlanıyorlar ağızlarına kocaman oluyor, tabiki 0-6 ay alın, bebek büyüdükçe emziğin küçüldüğünü anlayacaksınız zaten daha sonra 6-18 ay olanından alırsınız.
Merve899 sanis benim kızım hiç almamıştı sakın en küçüğü neyse ondan alın 6 18 ayı nasıl çocuk ağzında tutsun ben baby me’nin damaksız düz olan emziğini aldım çok para vermek istemiyorum diyorsanız 0-2 aylıkmış çok mantıklı geldi minnak baya 🙂 daha kullanmadım bebeğim doğmadı ama avente benziyor.
Birgul Tugbaatkn damaksız sanırım, damaksız mı oluyo bu. Bundan benimkiler bi başka modeli onu bulamadım. https://ty.gl/3zevvj3k6o
sanis Hepinizin yorumu için çok teşekkür ediyorum ❤️ 0-6 aylık alim ben o zaman ilk etapta 6 aydan sonra diğerini alırım 😘