-Ravza- Powergirls hayırlısı olsun acele etme kendini hazır hissettiğinde iste bence yoksa çok yıpranıyor üzülüyorsun
Yigit-and-mother kadikizi 38. Haftadan itibaren makinaya başlayabilirsin sonrasından kontrol ederek sürekli makinaya al
MerveeD Yigit-and-mother arkadasıma gidiyordum bende oda aynı sekilde gelme bence yapmam ben sana dedı ama doktorum son aylarda gidersen daha ıyı olur dedı 8 ve 9. Ay da 1 kere gtmek ıstyrm acıkcası
MerveeD Yigit-and-mother aynen fazlasıyla 4 aylık hamileyim daha 1 bucuk senedır dokunmadım hc cok rahatım ama smdı yenı yenı ayva tüğü gbı cıkmaya basladı
Akca01 Bende lazerliyim ama tam bitmemisti zaten lazer seanslarim Bende agda dusunuyorum daha temiz en az bi bir bucuk ay temiz kalirsin. Ilk gebeligimde son gune kadar hep agda kullandim. Yavas ol kasma minik minik. Birsey olmaz Allahin izni ile.
aysnrsvs kadikizi epilasyon aleti ile yaklasik 7 8 aydır alıyorum azaldı daha geç çıkıyor 1 ay rahat ben 3 haftada almaya çalışıyorum
Crnnn7 Powergirls ben hiç duymadım ağda yapılmaz diye 25 haftalığım en başından beri ağdaya gidiyorum aşırı da rahatım bu konuda doğumdan 15 gün önce falan gidip hazır olcam hatta
Crnnn7 Yigit-and-mother yüzüme philips lumea tutuyorum lazer bu sorun olur mu ki sonuçta bebekten baya bir uzakta bu konu hakkında bir fikriniz var mııı 🙏🏻
Serpilikra Bi zarari olmuyor agdanin 7 aylıkken yaptırdım ben agda doğuma kadar yaptiricam inşallah normalde jilet kullaniyordum
Murgul -Ravza- ayy bende ağda yapamıyorum… Orası hep jilet ama doğum zamanı nasıl olcak bilmiyorum 2 gün hastanede kalsam geri hemen çıkmaya başlar Birde öncesinde nasıl o gün almış olcam kafamda deli sorular😓 Herkes ağdalı burda ne güzel maşaallah
Meldaa55 Ben eldiven kullaniyorum hem cok acitmiyor hem de kokten aliniyor ufak kalanlar da epilasyon aletiyle 5 dk da bitiyor
Murgul Meldaa55 Ben gebelikten önce sadece üstü için denedim boynum koptu. Şimdi iki kat eğilmem lazımki orayı göreyim daha 19. Hafta ama göremiyorum kii 😓 Tabi siz önceden eliniz alışkınsa kolaydır ama hiç cesaretim yok
Yigit-and-mother MerveeD hormonlar yenilendiği için çıkması normal eskisi gibi olmasada genede tüylerden artış olabilir
Zynpduru 27 haftalik gebeyim bende komle ilik agda yapiyorum kendim buyuk ihtimal son haftalarimda kuafore gitmek zorunda kalicam bence agda hem hijyen acisindan cok iyi hemde baya temiz kaliyor