Gonul_enes dakpinar- evet gebelikle alakali, ben ogullarimda yasadim bu durumu ve aynen dedigin gibi oluyodu nefes alamiyodum sebepsiz tikaniyodu ve hep gece uykusunda oluyodu, buhar makinasi bi nebzede olsa rahatlatiyor
blueberyy00 dakpinar- bana doktorum nemli tutman gerek odayı sürekli dedi odada sürekli bir köşede çaydanlık kaynar gibi buhar akışı olması gerEk diyor buhar makinası felan o tarz birşey şart sanırım baktım bir ara almaya niyetlendim daha kısmet olmadı
OOzge25 dakpinar- valla çıldıracam bende bu durumdan yaa 9 aydır ne çektim 😭 burun içerisindeki kılcal damarlar şişiyor canım o da burun tıkanıklığı yapıyo maalesef 😭
blueberyy00 dakpinar- denemek lazım da kullananlar onun çok da fark etmediğini söylüyor sanırım son çare buhar makinası bebek doğunca da gerek olacak doğuma yakın alırim diyordum da bende uyuyamıyorum burun tıkanıklığından geceleri ve bu sebebten çoğu sabah baş ağrısı ile uyanıyorum
OOzge25 dakpinar- artık şeye başvurdum ya bebeğe aldığımız minik serum fizyolojikler var ya. Ondan kendime damlatıyorum uyurken. Bi de burnumun iç sol kısmında deviasyon var yamukluk. O da çok etkiledi nefes alamamamı 😐 valla baya zor oldu da bitti sayılır zaten doğurcam 😂
Feyzaveannesi dakpinar- Bu postu burnuma sürdüğüm Viks ile okumam peki 😂 hiçbir ağrım yok gayet İyiyim ama burnum tıkalı. Mevsimseldir diye düşündüm açıkçası. Biraz viks sürüp rahatlıyorum
Feyzaveannesi dakpinar- Ya kuzum ben Burun deliklerinin içine değilde burun altına alnıma masaj şeklinde kullanıyorum. Ben her hangi bir zararını görmedim şimdiye kadar. Günde iki kere yapıyorum yetiyor. Sulandığı zamanlar sorun değilde kupkuru çöl toprağı gibi olunca büyük sıkıntı yaşıyorum. O esnada kullanıyorum
dakpinar- Feyzaveannesi ben de öyle kullanayım kuzum o zaman , yani nefessiz kalmak daha kötüymüş bebek için cunku hıc alamıyorum karnım Bile acıdı 🥰
Kubrakabakci dakpinar- 32.haftamda aynı şikayet bana başladı burnum sürekli tıkalı durumda şuan 37+6 1-2 gündür daha iyi açılmış şekilde
Kubrakabakci dakpinar- İnsallah sizinde bir an önce gecer çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir durum
ElifB08 okuyor ay onu dibine kadar yaşadım hemde 3.trimestere girdiğim günden beri 😒 normalde ölü gibi uyurum eşim horladığımı söyledi şok oldum
ElifB08 okuyor birde inanmadım eşime şaka yapıyordur diye videoya çekmiş resmen nefes alamıyorum ölü gibi yatmışım sırf bu tıkanıklık yüzünden 😒