poyrazinannesi1 Merhaba sevgili anneler, Beşik önerisi olan var mı acaba? Memnun kaldığınız marka ve modelleri paylaşır mısınız? Sevgiler. 🌸
okuyor poyrazinannesi1 biz yatak odamız için baby Plus anne yanı beşik aldık. Odası içinde çilek mobilya romantica beşiği aldık.
Valeria poyrazinannesi1 çilekten sepet beşik ve odasına büyüyebilen karyola aldık. Çok güzel ikisi de🥰
poyrazinannesi1 melekkizim_00 güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Ben de bunu düşündüm ama yorumlarda ayağı kırılıyor diye çok yazmışlardı. Siz kullandınız mı acaba?
SayeMom Durununannesi46 kurduk öyle bekliyor doğumuma 2 ay var henüz ama çok kaliteli duruyor o kesin ve belli😌
SayeMom Durununannesi46 hepsi buradadan aldım 1300 tlye indirimi cok bekledim biraz düsünce aldım hemen trendyoldan alacaktım ama asla düsmedi 1462 tlden 😇 sağolun insallah
Durununannesi46 SayeMom ben de takip ediyorum kaç zamandır. 1500den inmedi bir türlü hiçbir yerde😔 siz ne zaman aldınız?
SayeMom Durununannesi46 23 kasımda Almışız, aralık sonunda yine indirim olabilir genel, ama riskede atmayın 😏
melekkizim_00 poyrazinannesi1 henüz bebeğim doğmadı ama kaliteli görünüyor ben indirimdeysen yakaladım baya artmış fiyatı
poyrazinannesi1 Hepinize teşekkür ederim kıymetli anneler. İnşallah sağlıkla, mutlulukla kullanırsınız. Biz almila mobilyadan montessori oda takımı aldık. Anne yanı beşik alacağız ama kararsız kaldım, yorumlarınızı dikkate alacağım. 💐