Utkuikra Merhaba ben 21 haftalık hamileyim tupelerim bağlı olduğu halde hamile kaldım çevrenizde böyle bir şey duydunuz mu
Derya2867 Utkuikra duydum bazı yerlerde doktor ihmaline bağlı olarak bağlanan tüpler zamanla iyileşiyor
marbling10 Utkuikra normal şartlarda mümkün değil ama sizin operasyonda bir aksaklık olmuş olabilir belki. Hayırlı olsun nasipte varsa kimse engel olamıyor işte
Gonul_enes Utkuikra korkuttun beni, ama herseyde istisna var sanirim sizinkide oyle olmus, bu kacinci cocugunuz olacak ins
Papaatyaam_38 Utkuikra Kayseriliyim kim doktorunuz bilelim de gitmeyelim ihmallik olmuş canım hayırla kurtar sağlıkla sıhhatle💓
Utkuikra Gonul_enes 3.cu olacak inşallah benim rahatsızlığım dan dolayı ben doğurmayi düşünmüyordum ama kısmet ben böbrek nakilliyim
Utkuikra Papaatyaam_38 aslında doktorum çok iyi erciyes hastanesinde rakip bey milyonda bir oluyormuş başka doktora da gittim oda olabilir dedi rabbimin armağanı bana
Evrim1906 Utkuikra burada okumuştum hamile kalan biri vardı ama ismini bilmiyorum belki görür 3 sezeryan dan sonra bağlatmış 4.ye hamile kalmış rabbim isteyince her şekilde veriyor demek ki