Gulsum-crk26 12 haftalık hamileyim bebeğimi sanki gobegimin assagisinda kasık civarlarında sürekli hareket ediyor gibi hissediyorum gaz değil ama gaz daha farklı çok mu erken yoksa hissediyor muyum gerçekten merak ediyorum 🤭☺️
deletedmom87894 Gulsum-crk26 kız bende o haftalarda hissediyorum diye bi havalara girmiştim alakası yokmuş😂18 deyim halen hissetmiyorum sizinki gaz hareketidir
Melos12 Gulsum-crk26 17 haftalık olucam 2. Gebeliğim hayla hissetmiyorum bence canım biraz erken seninkide büyük ihtimalle gazdır🥰
mercimeginannesiiii Gulsum-crk26 Doktorlar erken diyorlar bu hafta için ama bazı anneler çok emin bir şekilde hissettiklerini söylüyorlar. Bence oladabilir artık buna inanmaya başladım herkes aynı zamanda hissetmiyor 🤣 Benim ilk gebeliğim 16+5 de ilk hissetmiştim ama emin olamamıştım. Şimdi 19+5 deyim içerde halay çekiyor miniğim 💃🏻🎉
Gulsum-crk26 deletedmom87894 ayy bilmiyorum piskolojikmen öyle oluyor o zamann 😂🤭 ama çok değişik gaz daha farklı gaz gurulduyor gibi ama o derinlerde pıt pıt şeklinde 😅
Mimik Gulsum-crk26 ben de ozamanlar hissettim sanmistim… Saanki segirme gibi pit attigini… Haftamdaydi🤣 oyle minnak ki, hissetmen sanirim imkansiz… Yasadigimdan biliyorum, piskolojik😅
Gulsum-crk26 Mimik amaaan zaten şunun surasinda ne kaldı hissetmeye tekmeleyecek daha anamızı aglatacak dimi 😅🤭
Aleyyo-09 Ben 16. Haftalık hamileyim hala hissetmedim daha zaten küçük ne ağırlığı olacakki hareketini hissedeceğiz :))
Gulsum-crk26 Aleyyo-09 ağırlık değilde ya zayıfım göbeğim hiç yoktu zaten ona bağladım biraz hafif bastırınca hele daha şiddetli hissediyorum 😬
Gulsum-crk26 mercimeginannesiiii sanırım baya haşere bir bebek olacak 😁 benim beybi çok erken hareket etmeye başladı bence acayip bebek o diyorum yaaa çünkü ayırt edilebilir bir hiss gazdan çok farklıiiiii
Mimik Gulsum-crk26 30+4üm, her hareketini aşkla takip ediyorum🥰🥰🥰 Sanirim tekmelerinden yatamiyorum diye hicbir zaman sikayetci olmicam… Hayatinda yasayacagin en muhteşem mucizen, bebegini hissetmen olacak insaAllah…🥰🥰🥰
Gulsum-crk26 Mimik insAllah canım yüce rabbimin muzicezi bizlere sukurler olsun şimdiden onu sıkıştırırım falan diye sürekli yan yatıyorum pozisyon degistiyorum ☺️