Normalde özel doktorum var ona gidiyorum takiplli ama çok evhamli olduğum için yakınımda devlet hastanesi var oraya da ara ara gidiyordum bugün de gideyim dedim başıma gelmeyen kalmadı açtım giderken nst bağladı saatlerdir seslendim yanıma kimse gelmedi nst kağıdı artık yerlere değdi neyse belim o kadar ağrıdı ki çıkardım en sonunda kendim sonra hemşire kopardı bu olmaz net birsey yok bunda dedi sabahtan beri sesleniyorum gelip bakmanız ağrım var dedim oda ağrın yok burda çıkardı dedi bende belim ağrıdı vs derken tartıştık açım dedim neyse serum vurdular sonra yine bitmek bilmeyen nst girdim amacım ultrason da bebeğimi gormek vs di aklımdan geçen sonra nst den sonra beni ultrason aldılar normalde 33 haftalık hamileyim 30+5 gelişim geriliği dedi hemen başka hastaneye sevk etmeye çalıştılar tabi bu süreçte çıkmak istedim çıkarmıyorlar tutanak tutarız diyorlar ya tutun gitmek istiyorum dedim yok kolumda bitmiş serum çıkar diyorum yok gidemezsin vs telefon çekmiyor eşim kovid evde meraktan çatladı gelemiyor ailem ulaşamıyor en son telefonum çekmiyor şunu çıkarın aileme haber vereyim dedim neyse hemen gel ama dediler kaçtım gittim kendi doktoruma bakti evet 5,6, günlük bir fark var bebek 32+2 32+3 de falan dedi ama bu hep böyleydi ben sana söyleme gereği bile duymadım çünkü buna gelişim geriliği denmez desi ben zaten seni takip ediyorum evham yapmaya çok müsaitsin oraya neden gittin falan dedi kilosu 1885 gram boyu da 43 cm falan çok mu az sizce doktorum haklıdır dimi hiçbir sorun yoktur varsa neden söylemesin her çocuk aynı doğmaz dedi 3500 4 kilo çocuk dogurmayacaksin sen gayet normal dedi benim bide tüp bebek ve tek embriyoydu başka şansım yoktu oda bu karnimdaki o yüzden benim için çok kıymetli herkes için çok kıymetli tabi ama benim 2. Bir şansım çok az o yüzden çok evham yapıyorum durum bundan ibaret okursanız cevap verirseniz çok sevinirim