Valeria elifferolakyuz_ doktorunuzun tavsiyesi dışında hiç bi ilaç kullanmayın, her hamilelik farklıdır.
Zeynepp97 elifferolakyuz_ Çok önemli gelişimi için ben hamilelikten önce bebiş istediğimiz de 3 4 ay kullandım hamilelikte de 3 ay kullandım
dudininannesi elifferolakyuz_ Tabii ki her hamile kullanmak zorunda. İlk 12 hafta boynuna. Sonrasında kullanılmıyor
ipekveatlas tabikide kullanılmalı bebeğin omurilik ve beyin kusurlarına engel oluyo zihinsel gelişim bozukluğu olmasını engelliyo 3 ay kullanılmalı
Silacinar Ben 25 haftaya girdim son kapsülüm kaldı doktorum birakmami söyledi çok faydası var çocuk gelişiminde
Cokistersengelerbence elifferolakyuz_ bizim planlı gebelik olduğundan 3 ay öncesinden başlamıştım kullanmaya. Folactive olmalı adı. Ama devlet karşılamıyor bilginiz olsun. İçinde folik asit dışında birçok vitamin de var
Rainbow0126 Ben hiç kullanmadım multivitaminle başladım. İçinde folik asit olan bir vitamin ilacı kullandım kullanmaya da devam ediyorum
Mavimiz elifferolakyuz_ hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlanmalı bebeğin omurilik sisteminin tam oturmasını sağlıyor hamile kalınca da 12. Haftaya kadar yine kullanıyorsun sonra bırakıyorsun.