Bilinmezinannesi Bebeklere farklı farklı bez alınır mı indirimde gordukce alıyorum bebekler cok etkılenıyor mu bez degısmesınden suan elımde 3 paket 34 lü sleppy bio natural var 1 paket 50 li baby me var. Sleppy natural ındırımde suan
[silindi] Bilinmezinannesi sürekli değişik kullanmak iyi değil diyorlar ama şuandada tek bir marka almakda risk bilemedim
Bilinmezinannesi E bebek koduyla alıyorum cok uyguna gelıyor tanesı 0.20 kurus ama stok durumuna gore olmuyor ıstedıgım
Bilinmezinannesi [silindi] siz kullandınız mı aynı marka olan sleppynın farklı ıkı türüde mi olmaz acaba
[silindi] Bilinmezinannesi yok ben kullanmadım arkadaşım önce can bebe kullanmış problem yok sonra sleppy kullanmış pişik yapmış sonra canbebeee tekrar kullanınca oda yapmış en son primaya dönmüş ama şöyle dedi en başında tek marka gitseydim belki pişik olmayacaktı dedi o yüzden belki etki ediyordur ama mesela bende sleppy natural aldım birde bayby turco aldım cunku ya sleppy pişik yapar tasma yaparsa bütün elimdeki paketler ziyan olmasın dedim
dfnomr Bilinmezinannesi ben ikisini de kullandım canım sleepy iyi ama bebeğinin cildi alerji yapabilir kullanmadan bilemiyorsun malesef