Tgceetali_08 Kızlar alışverişe kaçıncı haftada başladınız? ben 3 aylığım daha erken olduğunu düşünüyorum yani cinsiyetini öğrenmeden almakda istemiyorum sizler neler yapıyosunuz 🌺
Fnen Tgceetali_08 19. Haftada indirimde gördükçe aldım. Özellikle bunu almalıyım yada şunu almalıyım gibi bir liste kurmadım ama kasım indirimde her şey birden indirime girince çoğu para turan şeyi aldım. Yani sizde bütçenize göre düşünebilirsiniz Hem ocaktan sonra zam olacak hemde birden yüklenmemek adına ben bu yolu tercih ettim. 23 haftalığım bu arada
Semra12344 Tgceetali_08 12. Haftada öğrendiğim gibi başladım cnm şuan 20 olduk bir çok kıyafetini tamamladım büyük şeylere geçireceğim inşallah 🤲🏻🧿🥰
Tgceetali_08 Fnen bizde Kasım indiriminde büyük eşyaları aldık ama daha öyle kıyafet flan bakmadım almadım hiç
Fnen Tgceetali_08 ben kıyafetlere daha başlamadım yani öyle bir kaç parça aldım ama son haftalarda alırım diye düşünüyorum. Çünkü kıyafet hediye getiren çok insan oluyor. Birde bebişlerimiz iri olabilir yada uzun olabilir ona göre de almayı düşünüyorum
Efulim- 3.ayda yavaş yavaş bazı ihtiyaçları aldım indirime girdikçe 19.haftada kıyafet almaya başladım yine yavaştan Kasım indirimlerinde de büyük eksikleri aldık şuan 25 haftalığız 🤗
mihraveannesi Tgceetali_08 ben 4 aylık oldum Allah izin verirse detaylı ultrasondan sonra başlamayı düşünüyorum
Efulim- Tgceetali_08 Aynen öyle en azından ne bileyim indirimde gördükçe alt açmadır biberondur şampuandır bu tür şeyleri alabilirsiniz 🤗 Yani ben öyle yaptım çokta iyi oldu hem çoğu şeyi indirimli almış oldum hemde bütçemizi çok sarsmamış oldum 😊 25.haftadayız çok fazla eksiğimiz kalmadı 1000 tl yi anca bulur kalan eksikler ki bunun 500 tl si bebek kamerası 😊 kalan son iki ayda da kendime yavaştan pijama vs o eksikleri aldım mı tamamdır 🌺
asenacicek Tgceetali_08 bence başla hemen. İlla cinsiyeti öğrenmene gerek yok mesela atlet zıbınlardan alabilirsin. Şampuan, biberon, pişik kremi, bez vs. https://ty.gl/ki8kddhhsc
annembabam Pisili doktor önerince almakta fayda görüyorum , ben de bu hususu epey araştırdım lakin hekim tavsiyesi üzerine almak daha mantıklı diye düşündüğümden reflü yastığı ve korse seçimini hekimime bıraktım .🌟🤷♂️🌹
RumeysaNur34 15+3 de cinsiyeti öğrendik 22 veya 23 haftada herşeyi tamamdı 27 haftada da benim eşyaları alınmıştı 😊