GamzeDurmus Arkadaşlar 7+1 haftalık hamileyim kalp atışını dün duyduk ama neredeyse 20 dkdan fazladır kaenım ağrıyor hafif acımayla ağrımanın ortası böyle sızı gibi daha önce yaşayan var mı bu durumu yada ne yapmam gerekiyor uzandım suan geçmesini bekliyorum
MerveeD GamzeDurmus canım ben malesef 10. Haftama kadar cok agrı cektım gece yataktan agrı ıle uyandım adet sancısı gbı doktorum normal oldugunu söyledi kanaman olmaddıgı surece korkma ama doktoruna gttgınde yıne bır sor istersen
asliu_ GamzeDurmus benim de oluyor 8+3deyim doktorum ilk gebeligin rahim büyüyor agri olmasi cok normal dedi rahim 50gramdan 1500 grama kadar çıkıyormus kanama olmadigi surece sorun yok dedi
GamzeDurmus MerveeD ya bana da ağrın olur vs dedi ama bu zamana kadar hep ağrılarım dakika falan sürüyordu şimdi hala daha geçmedi ve acıyormuş gibi bir şey değişik yani korkuyorum açıkçası
asliu_ GamzeDurmus hayir pek uzun sürüyor sayılmaz karnimda gerginlik ve sıcaklık hissediyorum kasik agrilarim oluyor
asliu_ GamzeDurmus stres yapmayin hiçbir sey olmaz Allahin izniyle sağlıklı bebek kolay kolay düşmez merak etme 🌺