Aylin52 Kızlar benim bebeğim 25 haftaya girmeden 582 gram çıktı normal mi acaba sizlerin kaçtı bu haftada ?
semakulekci Aylin52 Doktorunuzun ne dediği önemli. Aynı haftadayken benim 700 gr 31 cm di haftasıyla uyumlu demişti.
Yseliminannesi Aylin52 benimde 25+5 de 980 gr 34,5 cm çıktı bir hafta önde o gün şeker yüklemesi yaptırdım ve 156 çıktı sonucum sanırım gebelik şekerinden benimki biraz iri ama bildiğim kadarıyla 650-900 gr arası olabilir
Yseliminannesi Yseliminannesi lütfen kilo işini çok takmayın doktorunuz iyi diyorsa iyidir sıkıntı olsa zaten söyler benim ilk bebeğim 2700 doğdu bu ikinci gebeliğim yani her bebek her hamilelik bir olmuyo sizde çok kilolu anne babalar değilseniz size çekmişte olabilir yanii
Aylin52 Yseliminannesi ay inşallah yaa herkesin internette 24 hafta da 540 ile 675 gram arası normal yazıyor ama burda herkes 600 üstü olunca bende bi kendimden şüphe etmedim değil acaba ben mi besleyendim diye
Yseliminannesi Aylin52 dediğim gibi çok takmayın doktorunuz ne diyorsa ama beslenmenizde çiğ kuruyemişler muz ve kaşar peyniri bol tutun faydasını gören çokmuş