Asyaburcin Bsteyldrm Bende de geçen hafta çok çok fazlaydı doktora gittim bir krem verdi o kadar iyi geldi ki bana sizde bir gidin isterseniz gebelikte oluyormuş bu kaşıntı
emelsena Bsteyldrm elma sirkesi çok iyi geliyor ya. Bana doktorum fitil verdi. Kullandım. Gece fitil yan etki mi yaptı yoksa kullandıktan sonra öyle mi oluyormuş ne tam bilmiyorum. Bende elma sirkesiyle sildim. Kaşıntı yanma bitti 😍
Bsteyldrm Asyaburcin alttan muayene edyrlr dimi yanma flan oluyrmuydu sizde bide kac haftalık gebesinz
Asyaburcin Bsteyldrm alttan muane etmediler ben tarif ettim doktoruma 31 haftalik olucaz yarın ama 1 hafta 10 gün önce gitmiştim ben yanma kaşıntı tahriş çok fazlaydı ilk defa böyle birşey yaşadım ama kremle iki günde iglesti
emelsena Bsteyldrm yok direk pamuğa elma sirkesi döktüm sildim. Gerçekten faydalı. Zaten başka yerlerdede okumuştum idrar yollarına mantara karşı faydalı diye.
Narmina95 Bendede oluyrdu kaşımaktan kanatıyordm hatta doktoruma söyledm fitil birde krem verdi 7gün her akşam koyucan dedi cok fena mantar varmş o yapıyormş kaşıntıyı.geçti cok şükr 🤲🏻