Melek3 Yarın biyopsi yapilcak bağırsagindan parça alıncak 🙏dua edermisinz biraz riskleri de var sagasaglim ordan çıkması için sonuçlarn temiz çıkması için dua edin lütfen 21 gündür kuvezde 😟
lalis34 Melek3 Rabbım şifa versin Namazında Dua edeceğim, sizde bana edin inşallah babada evlat versin rabbim♥️♥️
Deletedmom62627 Melek3 ALLAHIM SEN TEZ ZAMANDA PEYGAMBER EFENDİMİZİN SAV YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ŞAFİİ İSMİNLE ŞİFA VER YARABBİMMMMMMM
Melek3 lalis34 inşallah rabbim kucağınızi boş bırakmasn ne varligiyla ne yokluğuyla imtihan etmesin rabbm 🙏
Zeyno2016 Melek3 Allahın izniylə hərşey güzel olsun Tanrı hep meleyimizin yanında olsun Allahım korusun🤲🥰
honeyland Melek3 oy yavrum Allahım yardımcısı olsun okuyunca çok duydulandım Rabbim korusun miniği🙏🙏🙏
Melek3 honeyland önce gelsin artk diye ağlarken şimdi sadece canı sağolsun diye ağlıyorm beni boyle bir imtihanla sinamasn rabbim hiç değilse onun orda nefes alıp yaşadığını bilmek bana güç veriyor
Yagmurslm-03 Rabbim tez zaman şifa versin ezanlar suyu hürmetine sağlığına en kısa süre de kavuşsun🙏🙏
honeyland Melek3 kıyamam çok çok geçmiş olsun Rabbimden sana bol sabır diliyorum miniğe de şifa Allahım sağ Salim kucağına almayı nasıp etsin Canı sağolsun çıkar elbet annesi oradan sen moralini yüksek tut 🙏