FilizAknAydmr 505050 😂 detaylı ultrason da görürsün benim oğlumda 20 haftada detaylı da görebildik . Sağlıkla gelsin
LadyAnne 505050 Ayy daha erkenmis canim sukret bi iki haftaya detaylida ogrenirsin benimki 29+6 HAla ogrenemedim diledigim gibi bisey alamadim bu gidisle doguma kadarda ogrenemiycem heralde😥
blueberyy00 505050 ya nazlı çıkmış sizin bebis bizde 19. Haftada öğrendik ama ondan önce 15. Haftada doktor bakmadı bidahaki kontrolde kesin söylerim demişti tekrar ne zaman gideceksiniz ☺️
505050 FilizAknAydmr evet 2 hafta sonra detaylı ultrasyona çağırıyor doktor inşallah o zman gorururm😁
Mevaninannesiii FilizAknAydmr ya benim de Perşembe günü ayrıntılım var hep secde pozisyonundydi asla öğrenemedik🙈 çok merak ediyoruzzz
FilizAknAydmr Esay_50 %90 kız demişti bende kardeşim de hep erkek dedik doktor yanıldı ben yanılmadım 🙂
FilizAknAydmr 505050 inşallah 🙂 kahvaltını güzel yap idrara sıkışık olma stres hiç yapma inşallah görürsün bebişinin cinsiyetini 🙏
nehirimmmm 505050 muaneye grmeden10 15 dakka önce yyin belki işe yararmeyce suyuda için dyolaro şeklde harektlenyor muş
FilizAknAydmr Mevaninannesiii detaylıda uzun süre inceliyo doktor. Ben ilk geçtim odaya doktora söyledim bizimki asla cinsiyetini göstermiyo dedim doktor dur annesi ben gördüm hazırlıklara başla oğlun geliyo dedi 😂 inşallah Rabbim gönlünüze göre verir sağlıkla gelsin ❤️
Esay_50 FilizAknAydmr saglikla kucaginaza alin insallah:) bnde detayiya gidicem banada oyle deseleer 😅 evlat evlattir herseyden once saglik olmasi gknul iki meyvesinide tatmak istiyor tabi rabbim hayirlisini versin de insanoglu hepsini istiyorou :)
Mevaninannesiii FilizAknAydmr Aminnn insallah 🤲 ben devlete gideceğim umarım o da uzun inceler de görüp söyler ♥️
505050 FilizAknAydmr detaylı ne kadar sürüyor canim bu bebeğim yuzunun gözüktüğü hafta kaçıncı hafta ben hep onu detaylı ultrasyonda oluyor sanıyordum😁