XGlcn Nisan8 ben hastaneye gidiyorum kontrollerim icin. Ilac kullanili oldugu icin hastane takibindeyim.
Belacivciv Nisan8 Evet büyük ihtimalle öyle çünkü türkiyede her kontrolde ultrason var vs o yüzden değişik geliyor burasının sistemi ama şöyle düşünün yıllardır bu sistemle devam ediyorlar herkes de memnun gördüğüm kadarıyla
XGlcn Belacivciv benim hepsinden iyi gecti cok sukur bir sorun cikmadi. Hastaneden doktorlardan hep memnun kaldim hepsi cok guzel ilgilendi😍
Selimin-anne Benim ikinci gebeliğim deneyimliyim fakat hala bu hollandanın ebesini hastanesini değişik buluyorum iyi oldu bu postu açtığınız bilgileniriz hep birlikte ☺️
Belacivciv XGlcn Ya aklıma gelmişken bi şey soracağım🙃 Ben hastane çantasına bebek için iki takım koydum yeterli olur değil mi? Bir de ilk giydirilen takım kirleniyor mu? Çıkış için giyeceğini sona bırakmak mı daha mantıklı olur🙄
Ranasamet Nisan8 canim ben turkiyedeyim bir senedir. Burda evlendim hemende hollandaya gitme firsatim olmadi haftaya allah izin verirse yine hollandaya evime gitcem. Orda sadece ebe kontrolune giderim simdiden herseyi ayarladim orda
XGlcn Belacivciv simdi sen 3 takim koy ne olur olmaz diye. Hastanede kalacak olursaniz degistirirsin canim. Kirlenmiyor ama yani yikamiyorlar bebekleri anne karnindan nasil cikiyorsa o sekilde duruyor 1 gun sonrasi banyo oluyor benim bildigim.