ilaydaelcinn_1 7 HAFTALIK HAMİLEYİM, DOKTORUMLA GÖRÜŞEMEDİM HENÜZ. SİZLER HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRENDİKTEN SONRA DEVAM ETTİNİZ Mİİ 🙄
Damlamuratalparslan ilaydaelcinn_1 ben etmedim yani zararı var yada yok bemn tamamen kafam rahat olsun bu konuda dedim gitmedim.zaten gitmeyecektim ama yinede doktoruma sordum malesef gidemzsin hamilelik boyunca dedi .
pusatmom35 ilaydaelcinn_1 hamilelikten önce gittim ama hamilelikten sonra gitmedim hatta ben bir kimyasal gebelik geçirdim lazere gittiğim güzellik salonunu aradim hamileyim artik gelemiyicem dedim tamam dediler sonra kimyasal gebelik gecirdigimi öğrendim tekrar aradim güzellik salonunu durumu anlattim hamile değilim dedi onlar da dediler ki adet olmayi bekleyin ve doktorunuzdan lazer e devam edebilirsin diye bir yazili kağıt getirin. Benim de doktorla olan mesajlaşmalarım vardı güzellik salonuna onu attim oyle kabul ettiler geri. Ben kesinlikle hamileyken önermiyorum
Vldnshn1 ilaydaelcinn_1 Valla ben hamileyim dediğim gibi gelemezsin risk alamayız dediler. Güzellik salonları da genel olarak kabul etmiyor zaten.
ilaydaelcinn_1 Yaa ama ben zaten yeni başlamıştım tüylerin durumu kötüye gidecek yine bırakırsam, bu da beni oldukça rahatsız edicek bir yanım gitme diyor bir yanım çok kararsız..🥺
pusatmom35 ilaydaelcinn_1 gitmeyin ben 8 seans gittim 2 seansim kalmıştı hamile kaldim gitmedim cikmayan koltuk altim cikti cikmayan kollarım çıktı özel bölge cok cikmadi ama yine de eskisi gibi değil. Dondur bence doğumun bittikten sonra baslarsin tertemiz olur heryerin
Arensmom_ ilaydaelcinn_1 canım bende doktoruma sormuştum. Gitme demişti. Ki zaten gebelikte olmayan yerden bile kıl çıkıyor o yüzden bence dondur :)
Kscelif ilaydaelcinn_1 bende hamilelikten önce başlamayı düşündüm hatta parasını bile vermiştim, hamilelik olunca hemen iptal ettim
ilaydaelcinn_1 Kscelif durum o kadar ciddi demek, yorumlarınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşcem bu konuyu doktorumla 🥰