designermom Kızlar Allah nasip kısmet ederse 12+2 de ikili testim var öğrenir miyim sizce cinsiyeti? Erken olduğunu biliyorum ama öğrenen oldu mu acaba bu haftalarsa?
kahvesever__ designermom genelde doktor cinsiyetine bakıyor eğer netse görüyorsa söylüyor yoksa söylemiyor
asliu_ designermom ogrenirseniz bana da soyler misiniz ben de 12. Haftada ogrenecek miyim merak ediyorum simdi 8+3deyim
designermom kahvesever__ sonucunda mi yoksa ikili testin yapıldığı gün mü canım 1 hafta sonra çıkıyormuş ya sonuçlar
Eylull17 Bana kızq benziyor dedi ve 19. Haftamda netleşti ablamda ikili teste gitti doktor görememiş mesela bebegin pozisyonuna bağlı görürse tahmin isteyebilirsin
erensahin Ben 12. Haftada öğrendim erkek dedi doktorumuz şuan 20. Haftadayız değişmedi, erkekse hemen anlaşılıyor 😅😇
gbyalcin designermom ben tam 12+0 da ikili teste gittiğim zaman öğrenmiştim ama kesin olarak 16. haftaya sarkmıştı 😊
designermom gbyalcin peki testi açıklarken mi soyleniyo daha doğrusu o testin yapılacağı gün ultrason vajinal Muayene falan bunlar yapılırken mi oluyo nasıl oliyo😄😄
Deniz93 designermom ben şuan 13 haftalık geçen hafta ikili yaptırdım ama öğrenemedim. 12 haftada öğrenmek mümkün değil. Anca ihtimal.. o da gerçek olmama olasılığı yüksek ama ben hiç merak etmıyorum nedense sağlıklı olsunda 🙏
Annekuzusu_0 designermom bence söylemese daha iyi canım biz heveslendik tahmin edin dedik iki kere kız dedi bize 15inci haftamda erkek dedi
Semra12344 designermom ben öğrendim cnm benim doktorum yüzde 99 erkek demişti hatta poposu gösterip bize de orasının resmini vermişti 🥰🧿 doktorun tecrübesi ultrason cihazının kalitesi birde bebeğin duruşuna göre değişiyor diyorlar inşallah sende öğrenirsin ☺️
123ipekckr designermom o doktordan doktora değişiyor bana söylemediler 13 haftalıktı 16 haftayı beklicen dediler doktorada bağlı biraz