DenizD 39+1 deyim.Ben sezeryan istemiyorum ve normalde cok fazlaca ıstıyorum ama benegımı rıske atmak en son ısteyecegım sey Bana kalsa suan dogurmak ıstıyorum artık bunaldım ama bır yanımda bekle normal yap dıyo Boyun kısa normal dogum cok zor olur dedı doktorum sancım da en fazla 60 cıkıyo nst ye gırenler bılır kalp atısı var bebegın bıde hareket ettıkce basıyosun o anda kalp atısının yuksek cıkması lazım ama benımkı hep dusuk Özel hastaneye gıdıyorum ve dogumum ucretsız olucak para ıcın yapamazsın dıyo desem ole de degıl ama cesaret edıpte 41 ıncı haftama kadar bekleyemıyorum ıyıce yerı daraldı hareketlerı azaldı Kafam çok karısık
Hatunnn DenizD cok fazla kilolu degilseniz boyunuzun kisaligi bi engel degil ne uzun insanlar var normal dogum yapamiyor:)
TubaSari Benimde boyum kısa normal doğum yaptım acılmam vardı 35 haftadayken 39+3 de doğurdum hangi hastaneye gidiyosunuz o kadar çocuk k sancıya ragmen beni alın dedim sezeryana almadılar iyi ki de almamışlar kesik attılar ama normal doğurttular
DenizD TubaSari florance nightingale Ama açılman varmış benim yok kemik Yapımada bırsey demedı ama zor olur dedı cıkarken sıkısabılırmıs
ozlem_2727 Benimde boyum kısa 40. Haftada normal doğum yaptım 22 gün oldu doğum yapalı bir ara beni sezeryana alın dedim sancı dan ama iyi ki de almamışlar hiç doğum yapmamış gibi çok rahatım eğer çatın uygunsa kesinlikle normal doğumu öneririm elinden geldiğince sezeryana kaçma
DenizD ozlem_2727 çatım için bişey demedi kemiğin uygun ama sağ tarafında çıkıntı var buda zorlar dedı neyse o
AylinNurKocatepe Bende 153um ve boyla ilgisi oldugunu dusunmuyorum catin uygunsa sikinti yoktur bende normal istiyorum 39+3benimde😊
Busraa97 150.155 arasindayim bende.Gerçekten de kısa boylularda zor olur diyorlar.😕😓 Dogrumu ne alakasi var yani.Kayinvalidem de benim boylarimda hatta benden azcik kısa bile olabilir.2 tane normal doğurmuş 😞
DenizD Bana kalsa ben beklerım ama kalp atısı ıstedıgım gıbı degıl dedıgı ıcın nasıl beklerım bırsey olurmu dıyorum hep