Busra_Yildiz Deletedmom62627 iki deliii bir araya gelmemeliydiikkk 😂 1 cm açıklığım varmış benimde her sancıda karşısında kedi görmüş kuduz köpek gibi kulakları dikip kendimi dinliyorum 😂😂
Busra_Yildiz Deletedmom62627 hahahah ay ne güzel olur öyle önce suyumuz gelse her sancıda gerçek mi yalancı mı diye düşünmesek 😂
1Ezgiii Deletedmom62627 yaparsın sen yaparsın sen aklına koyduğun herseyi yaparsın çünkü senin inanılmaz gücün ve sevgin de vArrrrr 🤣🤣🤣🤣
Kubraatess Deletedmom62627 allah napmasın seni nediyor bu diyorum acaba gözlerimmi bozuldu batıl inanç herhalde diyorum 😂 tövbe yarabbim
Minikpanda6 Deletedmom62627 Ya ben de istiyorum artikkk🥺😔😏 hareket edemiyorum yarın kontrolüm var ins gelir bebek 😭
Deletedmom62627 1Ezgiii hahahahahahhaha sefkinde var diyince bi an tanıyon sandım kız şuan evin kolidorunda ileri geri yürüyom sanki aşağı iniyo he sabaha kadar yürüsem suyum gelmez mi
Anestezi07 Deletedmom62627 aynı haftadayım aynı delirmeyi yaşıyorum yaaa aşırı aşırı sıkıldımm çıksında kurtulayım diyorm sürekli duvarlar üstüme üstüme geliyo
Imkansizim 40 haftalık olduk kız çocuğu erken gelir diyen kimm çıksın ortaya ayni durumdayizz canım bi an dedim doğurdu şükür kurtuldu dedim ama kahkaha attım noluyo diye bana baktı millet 😀😀😀
Imkansizim Deletedmom62627 valla sen mi ben mi sen 38 haftaliksin bacı ben ne yapam nerelere gideeem 40 hafta oldu oğlum da 42 de doğdu bir gör fok gibi camis gibi oldum ordan oraya yuvarlaniyorum