kendincebirii Hayırlı akşamlar hanımlar, 5+3 hamileyim 2-3 gündür beyaz akıntı geliyor korkmalı mıyım sizce 😞
MerveeD kendincebirii 16 haftamdayım hala beyaz akıntım var canım kokulu degılse korkma kokulu ve sarı ıse enfeksiyon olabılır
kendincebirii MerveeD kokulu değil beyaz sümüksü gibi fotoğrafını çektim hatta perşembe günü özele gidicem doktora göstersem mi acaba buraya yükleyemedim😞 ben 3 ay önce düşük yaptım beyaz akıntı kahverengiye dönüştü ve bel ağrım çok vardı o yüzden bu gebeliğimde çok tedirginim 😞
Deleted27272 kendincebirii ben 19mhaftadayim hala sümük gibi oluyor çok normal günde 3 kez külot değiştiriyorum bazen 4
MerveeD kendincebirii benım hala kokusuz beyaz akıntım var canım kahverengıye donmezse korkmayın yınede doktorunuza sorun gttıniz zaman
caganin_annesi Benim sümüksü değil ama her gün su gibi beyaz akıntım oluyor. Rengi yeşil değilse kokusu yoksa gebelikte akıntı normal. Çünkü rahminiz normalden farklı çalışıyor. Benim 20. Haftam.
Gizemcetinn MerveeD son 5 gün kaldı benim kısmetse bende acaba doğumdan sonra biter mi bu akıntılar diye soruyırum hep 😊