SemraSnmezTuru Kızlar hamile kalmadan önce 50 kiloydum. İlk haftalarda mide bulantısı yüzünden 47 ye düştüm. Şimdi 19+3 haftalığım. 50 kilodayım. Boyum 1.62. Ben hiç kilo alamayacakmıyım acaba 🙄 yemem baya duzeldı her sabah yumurta falan da yıyorum. Bebeğim zayıf olacak diye telaslardayım 😒😒
Linasmommy SemraSnmezTuru canım ben 53 kilodan 50 ye düştüm şuna 15+2 yim bebeğim bir hafta önden gidiyor bebeğin kilosuyla alakası yok sen yemesen dahi bebek depodakileri kullanır Canını sıkma yani 😊
Happymammy SemraSnmezTuru aynı dertten muzdaribim ama ben biraz daha zayıfım sanırım 41 kiloyum 16.haftadayım ne göbek var ne kilo beni en çok üzen de eşimin tarafından gelen yorumlar oluyo bu çocuk büyümüyo ye ye ye daha çok ye dedikleri zaman çıldırıcak gibi oluyorum. Çok şükür şimdilik bebeğimde bi sorun yok herşey yolunda ama gelde cahile laf anlat
Masallina SemraSnmezTuru canim daha yolun basindasin. Ben 54 le hamile kaldim. 7 buçuk aylik oldum sonra karnim cikti ve kilo almaya başladım. Şuan 67 kiloyum.38. haftadayim ... Bende bebegim tüm kiloyu almış. Tabi kişien kisiye fark oluyor. Eğer doktorun bebegin haftasina göre kilosu boyu iyi diyosa kimseyi takma. 🤗 alırsın kiloyu.
SemraSnmezTuru Linasmommy benim bebeğim de gecen hafta 250 gr dı canım ama bilmiyorum. Biraz almak istiyorum 😔
Linasmommy SemraSnmezTuru bende göbeğim çıksın istiyorum ama hala fit bir vücut ne göbek var ne bişey 😂
Hgemr Happymammy aynı şeyler bana da söyleniyor 😒 ne kadar az yiyorsun,sen hamilesin dikkat etmen lâzım vs. az yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum desem de anlamıyorlar.Her hamile çok iştahlı olacak,çok yiyecek diye bir şey yok, biraz da bünye meselesi.
SemraSnmezTuru Happymammy onları takma canım. Ben insanların soyledıklerine hiç kulak asmıyorum. Sadece kendi düşüncemle hareket ediyorum. Çok kilo alınca da az ye doguramazsın derler merak etme.
Hgemr Ben ilk dört ay 5 kilo verdim 21.haftadayız verdiğim kilodan sadece 1 kilo aldım,-4 ile yola devam 🤗 bebegimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor şimdilik. Telaş etmeyin,sağlıklı besleniyorsanız kilolar bebeğe gidiyordur🐣
SemraSnmezTuru Hgemr inşallah öyledir canım. Doktorum her şey gayet yolunda diyor. Ama içim rahat etmiyor işte. Herkes o kadar kilo alıyor ki bende sorun mu var diye düşünüyorum.
SemraSnmezTuru Masallina çok şükür her şey yolunda diyor canım. Ama başkalarına bakıyorum öyle bi kilo alıyorlar ki bende bi sorun var diye düşünmeye başlamıştım. İçimi rahatlattınız saolun 😌
SemraSnmezTuru Happymammy boşver canım. Stres yapma sakın. İnşallah biz de alırız. Bebek iyi olsun da gerisi boş 😌
Hgemr SemraSnmezTuru doktorunuza güvenin,içiniz rahat olsun 😊 her hamile kilo alacak diye bir kaide yok. Önemli olan sağlıklı beslenmek.
Masallina SemraSnmezTuru sen hiç merak etme kiloyu hiç takma. Vitaminlerini eksiksiz kullan yeter . Emin ol herkesten cok sen kendi bebegini dusunursun ve neyin iyi neyin kötü olacagina sen karar verirsin. Hatta ne kendi kilonu nede bebegin kilosunu kimseye soyleme. Haftasina gore iyi dedi doktor de. Oyuzden kilosunu sormadim de. Yoksa kurtulamazsin laflardan. 😉😝
Deletedmom411 Bende ilk hamileligimde 6 ay bulantidan kilo alamamistm son aylarda almistim 38+1 de 3kilo20 gr dogurmustum ve yiyememekten iki disim curudu kalsiyum eksikliginden 25. Haftada cikmisti gobegim bile insanlar benden yer istiyorlardi dolmusta falan :/ biraz yemeye calisin kizlar ben yine yiyemiyorum 13+6 im yine bulantiyla ugrasiyorum kilo veriyorum ama zorla yemeye calisiyorum
SemraSnmezTuru Deletedmom411 benim bulantılar kalmadı çok şükür canım yiyorum ama yaramıyor. Hep böyleydi. Senelerdir. 50 kilodan yukarısını goremedim. Hamılelıkte olur dedım ama yok