ayisigi3 Deletedmom73711 siz de benim gibi bebeğinizi kaybettiniz sanırım. Bu ay, kayıptan 6 ay sonra ilk denememiz olacak inşallah Güzel haberleri burada veririz birbirimize çokkk istiyorum 🙏🏻🙏🏻
taninmayananne Papatyamm123 benimde 24 Aralık belirtiyi ne zaman görürüz acaba 1 numaramda adetime bir hafta vardı öyle ogrenmistim belirtiler sayesinde :) var mıdır qcaba ne zaman öğreneceğiz catlayacagim meraktan
Melteminkuzusu Papatyamm123 kuzum rabbim gönlüne göre versin ben 9 sene bekledim ben köyde eşim merkezde kalıyordu hafta sonu geliyordu bir ayda 4 beraberlik yaşadık sadece şimdi düşünüyoruz bu çocuk hangi gün oldu diye rabbim ol deyince oluuo
ayisigi3 baby74 çok yakın birbirimize 🥰🙏🏻 Hadi inşallah 🙏🏻 Eşininizin durumu hakkında bir bilgim yok maalesef. Umarım bu ay gğzel haberi alırsınız
Deletedmom73711 ayisigi3 Evet maalesef biz de bir kayıp yaşadık, bir adet döngüsünden sonra denedik ama maalesef hala olmadı yarın hayırlısıyla çatlatma iğnesi vurulacağız bir de hsg çekildim bu ay bakalım ne olacak. İnşAllah güzel haberler alırız.💖
ayisigi3 Deletedmom73711 biz de 6 ay bekledik benim bebeğim de 20 haftalıktı büyüktü. Rahim toparlanması için. Bu ay deneyeceğiz Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻
Miniktirtil Benimde 24 ü ama pek umutlu değilim çok isterdim bende burda hamileyim postu açmayı 🤦🏼♀️
ayisigi3 Miniktirtil ayy ümitsiz olmayalım en doğru zamanda çok özletmeden gelsin bebişler inşallah 🥰🙏🏻