Ebrulikiz Arkadaşlar bu ilacı dün kullanmaya başladım acayip kusmam oldu normalde de sabah kusmalarim oluyordu ama bu sefer akşama kadar kustum ilaçtan olabilir mi
Gldnpkts Ebrulikiz Benimde bulantilarim çok olduğu için eczacı gece yatmadan önce kullan demişti bir sıkıntı yaşamadım
Harunnisa Ebrulikiz ilactan degildir psikolojiktir sahsen ben hic içemiyorum o hapi mide bulantisi yapiyor ama icemedigim icin psikolojikman etkiliyor beni
Hgemr Ebrulikiz Bende de yapmıştı aç içtiğim için. Doktorum kahvaltıdan 2 saat sonra almamı söyledi. Şimdi öyle kullanıyorum bulantı yapmıyor.
Aybukealtintas Ebrulikiz tok karnına içmeyi deneyebilirsin, ben 6 aydır kullanıyorum herhangi bir etkisi olmadı ama bazen unutup tokta içtiğim oluyo
Ozteber Yan etki yapmış olabilir normalde kabızlık çok yapiyo doktorunuza danışın bence değiştirebilir
Melikeylmaz Ferro sanol genelde bulantı yapan kan ilacıdır. Kimisinde yapar kimisinde yapmaz. Ben 6 aydır kullanıyorum yaklaşık bir kez bile midemi bulandırmadı çok şükür ama arkadaşım her içtiğinde bulantı yaşıyor.. doktorunuza yine de danışın
Ssr2561 Melikeylmaz ben aç karnına içince mide bulantısı yapıyodu doktoruma söyledim tok karnına iç dedi öyle yapıyorum şimdi bulanmıyo artık
Baloglumveannesi Bende hamileliğimin başında içmekte zorlanıyordum birde zaten aç karnına içince daha çıok bulantı yapıyordu sonra bıraktım devam edemedim bulantılarım geçtiktencsonra içmeye devam ettim şimdi sabah kahvaltıdan bir saat önce içiyorum birde gece yatarken doktorum tok karnına içmen bi fayda sağlamaz aç içmen gerekiyor dedi kan değerlerim çok düşük inşAllah biraz da olsa yükseltir
Yasemin34 Merhaba bendede bütün ilaçlar bulantı yapıyordu ama geçti çok şükür bu kan ilacınıda eczacıya danıştım ve Kahvaltı yaptıktan 2saat sonra kullan dedi bende öyle kullanıyorum kusmam ve bulantım Olmuyor
Babies16 Ebrulikiz evet bendede oyle yapmisti bende birakmistim.maltofer in suspansiyon seklinde surup gibi olanini vermisti.o daha iyi midesi hassas olanlar icin