moom222 Arkadaşlar tüp bebek tedavisi oldum transferden dört gün sonra ağrılarım geçti hiç bişey yok ilk deneme de yerleşme kanaması olmuştu ikincide olmadı üçüncüyü denedim acaba belirti olmaması normal mi test gününe 3 gün kaldi
Semanurelkun moom222 tedavi görmedim ama ben yerleşme kanaması falan yaşamadım kasık ağrısı bile çekmedim, illa olması gereken bi şey değil ki, yanlış bilmiyorsam tabii
Papatya24 moom222 Yerleşme kanaması bebeğin yerleştiği noktada kılcal damarın olmasıyla falan alakalıymış sonuçta her bebek farklı bir noktaya tutunabilir kanama olmadı demek bir anlam ifade etmez yani içiniz rahat olsun bence
moom222 Semanurelkun evet olması şart değil ama insan siyer istemz galiba kendini dinliyor t et gunume iki gün var bir korku var içimde
moom222 sessizizleyici benmde genetikten sağlıklı embriyo geldi onu transfer ettiler üç düşüğüm olduğu için t et gününe iki gün var karnımın altında sadece adet sancisindan farklı bir sancı göğüsler birazda sis başka hiç bireey yok bende de umarım tutmuştur son iki gün teste
moom222 Deletedmom62627 ilk gebelik olucak benm eğer olursa üç düşüğüm var genetik den sağlıklı gelen embriyo transferi yapıldı banada
junior_mom2810 moom222 merhaba genetikli embriyoyu ozel de mi yaptırdınız yoksa devlet karsiliyomu? Birde üzüyorsam affola neden düştüğü belirlendimi benim de ilk gebeligimde bebegim trizomi 18den karnimda melekoldu. Genetikli embiriyo önerdi özelde ki doktorum ikinci denemeden sonra
Deletedmom62627 moom222 inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Benim hamileliğim boyunca ne akıntım oldu ne kanamam oldu kupkuru ve sağlıklı bi gebelik geçirdim
moom222 Deletedmom62627 ayh maşallah ne kadar güzel rabbim size bağışlasın evladınız benim de karnımın altında adet sancisindan farklı ara ara Olan. Bir ağrım var transferin üçüncü günü belim koptu resmen şu an hiç bir şey yok insan ister istemez korkuyor maddi manevi sona gekdim cnku bnde aksine borçluyum 😔
Deletedmom62627 moom222 Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldırsın o duyguyu sana tattırsın inşallah 🙏
moom222 brsnertrk inşallah sağlıklı şekilde Deletedmom62627 ayh inşallah ya iki gün kaldı umarım bnde anne okurum sekiz senedir çabalıyorum
moom222 Papatya24 umarım benmde beebgim tutunur sekiz senedir deniyorum inan çok yoruldum bı bebrk sesi evimde nadil istiyorum
Papatya24 moom222 Çok iyi anlıyorum dile kolay 8 yıl.. Benim o kadar uzun olmasa da iki yılda iki kayıp olan bir hikaye. İnşallah bizim de yüzümüz artık güler bir an önce..
moom222 Cutemomy malesef devlette de farkeden. Bir durum olmuyor orası da paralı doktor parası tedav parası ama deneyin şansınızı sadece özelde ki şans özel ilgili benm gittim hastanede benm tedavmle tek doktor değil kurul halinde ilgileniyorlar birden fazla doktor ilgileniyor ve laboratuvarları çok iyi
Cutemomy moom222 ortalama fiyatlar nasıl? Aşılama ile bu ay tedaviye baslıycam tekrar. Diğer önceki tedavi yolları sonucsuz kaldı. 2 aşılama tutmazsa tüpbebege gecicez mecburen. Tüp bebek garanti diye biliyordum. Tutmama ihtimali varmış. Üzücü
moom222 Papatya24 inşallah canm inşallah ezanlar okunuyor şuan ezanlarin yüzü suyu hürmetine rabbim bizide sevindirsin
Ikigozumuncicegiii moom222 canım benimde pozitif sonucu gördükten sonraki gün oldu yerleşme kanamam Öncesinde ne bı akıntı ne bı leke olmadı endise etme
moom222 Ikigozumuncicegiii ayh inşallah cuma günü benmde test günüm çok heyecanlıyım vakit daraldikca umarım benmde tutar üçüncü denemem canm ya ne güzel sağlıcakla büyüt evladını 🤲❣️
moom222 Cutemomy tutmama ihtimali tabi kide varherseyin ihtimali var ayrıca aşılama yerine tavsiyem o parayı gidin direk tüp bebekde değerlendirin 50 bin lirayi toplam bulur herşeyin fiyatı arttı. İrde tedav şekline göre değişir
Ikigozumuncicegiii moom222 benimki de ikincide tuttu Tuttu da daha kese bile göremedik bekliyor uz Sizlerinde iyi haberlerini duyalım inşallah