Vildan-E Merhaba anneler ve anne adayları,21 haftalık gebeyim 2 aydır Marmara’da muayene oluyorum hastanede sezeryan doğum yapmış anneler var mı?Memnuniyet ve odalar tek kişilik mi refakatçi alıyorlar mı merak ediyorum?
Ozlemyvz Vildan-E ben 21 Eylül 2021de yaptım bebeğimin özel durumu olduğu için oda iki kişilikti annem kaldı yanımda ama personel çok kötüydü
Ozlemyvz Vildan-E 2021 demişim 2020 olacak o. Odalar da pek temiz değildi annem ayrıca temizlik yaptı personel de çok kötüydü bir daha zorunluluk yaşamazsam gitmem
esmerbomba Vildan-E Ekim 2018 de doğum yaptım ve hiç memnun kalmadım temizlik sıfır çok pisti hijyenik bir ortam sağlamıyorlar. Tek 1 kişi refakatçi alınabiliyor doğumdan sonra doktor yanıma bıle gelmedi hemşireler geldı onlar ilgiliydi tam normal odaya geçecekken taburcu oldum eğer imkanınız varsa Baska bir hastanede doğum yapın şuan nasıl bilemem ama ben hiç memnun kalmadım.
Vildan-E Ozlemyvz birde dikiş yerleriniz yapıştırma mı yoksa dikiş mi var enfeksiyon durumu oldu mu sezeryan sırasında ve sonrası doktor ilgisi nasıl
Ozlemyvz Vildan-E hemşireler çok sıkıntılıydı ilaçlarımı da zamanında vermediler antibiyotik olmasına rağmen saatlerce geciktiriyorlardı. Ağrıdan kıvranıyordum ama gelmiyorlardı bir tane parol veriyorlardı saatler sonra gelince
Ozlemyvz Vildan-E dikişlerim yapıştırma herhangi bir enfeksiyon olmadı. Doktorlar iyiydi ama sezaryen sırasında. Ama doğumdan sonra nerdeyse hiç doktor görmedim
Nozcan Ozlemyvz benimde doğum olduktan sonra hiç bir şekilde doktor gelip kontrol etmedi hiç görmedim sadece ağrı kesici vs arada bir hemşireler kontrole geldiler o kadar benim malesef bebeğim yanımda değildi o yüzden bebek bakımı konusunda nasıllar bir bilgim yok
Nozcan Mayısta orda doğum yapmak zorunda kaldım odalar iki kişilik ve temizlik konusunda çok kötü tuvaleti bile zorla temizlettik personel davranışlarını ben hiç beğenmedim insanın canı burnundayken umursamaz davranıyorlar doktorlardan yana ya da yapılan müdahalelerden yana bir sıkıntı yaşamadım ama bir daha allah düşürmez umarım oraya
Ozlemyvz Nozcan ben de bebeğimi kaybettim doğumdan sonra o yüzden ben de bilmiyorum bebek bakımı konusunda nasıllar
Nozcan Vildan-E doğum sonrası refakatçim annemdi onun dışında kimseyi istemiyorlar ama eşim kaçıp geldi yanıma ara sıra çok sık olmamak kaydıyla
esmerbomba Vildan-E hayır gorusemedım doğum yaptım ilk gunu kaynanam vardı 2.gunu normal odaya çıkacakken taburcu oldum belkı normal odada ızın verirlerdi tam net bir bilgim yok cnm
Ruki Sezeryan olmadım normal doğum yaptım Allah bi daha düşürmesin diyorum o kadar onların yüzünden doğumum travmaya dönüştü şimdi 60 günüm kaldı 2.doğumuma kara kara düşünüyorum nasıl doğruucam aynı şeyleri Yaşar mıyım acaba diye. İmkanınız varsa başka yere gidin. Odalar iki kişilikti. Eşim refakat saatinde geldi bebişi gördü ama yanınızda biri daha yattığı için çok uzun duramıyor haliyle.
Vildan-E Ruki odalarınız temizmiydi ve doğum sonrası çocuk doktorları bebeği görmeye geliyorlar mı hemşireler zamanında ilaçlarınızı verdi mi?
Ruki Vildan-E temizliği fena değildi çok temizdi diyemem normaldi. Bebek doktorları bir defa geldiler.
Ruki Vildan-E anlıyorum sizi ben de 59 günüm kaldı hala kararsızım büyük ihtimal bölgeye gidicem. Sezeryanda çok sorun yaşamazsınız sanırım . Yani donanım açısından da tabi iyi bi hastane. Öff çok zor bi karar. Allah yardım etsin hepimize kolay kolay doğuralım 🙏