Ozgur Doktorlar kiz yada erkek diyor kızım diyerek seviyorum içimden erkek olacak gibi geliyor benim gibi olan varmi yanlış anlarsınız şimdi kiz istiyorum içime sinmiyor ya
Benay Ozgur bende kız istiyorum ama çok istersen olmaz demiş büyükler sağlıklı olsun da tek farketmez ama benim içime ilk zamanlar hep erkek düşerdi böyle oğlum olacak diye dolandırdım şimdi kızım var gibi hissediyorum bakalım cinsiyeti öğrenince ne çıkacak 😃😃
tgcaty Ozgur hisler farklı tabi anne hisseder derler brnde ilk kızım da hep drdm kız hssediyorum kızım olacak 16 haftada fln da doktor kız demşti
Cismmpoyraz48 Ozgur allah ol der ve olur ndn olmasinki sen istemeyi bil 🤗benm oğlum var bide kızım olsun istedim allah'a şükür nasipse bide kızım olcak 😊😊
Bskrt Ozgur bende çok kız istiyodum ama hep erkek hissediyordm Doktor iki seferdir kız diyor ama ben hla sonrada erkek diyecek diye kendimi alıştırmak istemiyorum 😬😬😬 Hatta bşyler aldım paketli bekletiyorm erkek derse değiştireym diye 😂
Cismmpoyraz48 Ozgur hemen hemen aynı mesela karnımın şekli oglumda sivriydi kızimdada sivri oglumdada eksi yedim kızimdada eksi yedim. Sadece kızimda ilk haftalarda bulantı cektim o farklı
Sedayznn Ozgur 19 haftadayım 12.haftada erkeğe bnzıo tahmini dedi hiç göstermio herkes kız dio kafam karışık ben sevemiyorum ne olduğu bi blli olsa 🙂
Harunnisa Ozgur bende kiz istiyorum kiz gibi hissediyorum ama sevedken agzimdan oglum diyw cikiyor acaba oglum oldugu icin surekli ona soylendigim icin aliskanlik mi olmus yada allahin taktiri oglum olacagi icinmi bilemedim ruyamda kzim olmustu tersi cikar derler ya bakalim kismet
Ozgur Harunnisa kende kızım diye sevecem oğlum diyorum ya içimde erkek diyor doktor kiz demesine ramen
Harunnisa Ozgur allah hayirli evlat versinde kiz erkek onemli degil aslinda ama bende dua ediyorum saglikli olsun kiz olsun diye bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
Happymammy Ozgur anlamıyorum erkek istiyorum diyen kadını geri kafalı cahil ilan edenleri kadıncağız yanlış anlamayın kız istiyorum demiş tepkilerden korktuğu için. Erkek istiyorum diyen geri kafalı cinsiyet ayrımcısı oluyoda kız istiyorum diyen neden cinsiyet ayrımcısı olmuyor?
Ozgur Ta ben anlamıyorum niye yanlış anliyorlarki biz hislerimizi anlatıyoruz kızım olsun var saatten allaha şükrediyorum ağladım ağlama anne diyor daha 3 yaşında ya kızımı 4 erkek çocuğuna değişmem ya
Melo11 Ozgur ilk günen beri herkese görün erkek dedim doktor 2 kere kız dedi en son 18. Haftam da %90 erkek dedi ☺️ Hislerde yanılma nadir ☺️